Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan tudhatom meg, hogy...

Hogyan tudhatom meg, hogy milyen RAM-ot vehetnék a számítógépembe? (lent)

Figyelt kérdés

Nem vagyok szám.tech zseni. :$

Tulajdonságoknál ezt írja:

Intel(R) Pentium(R) D CPU 2.80GHz

2.80GHz, 448 MB RAM

Egy 2GB-s RAM elég lenne, másik gépemen is 2GB-s, és nincs vele gondom. Az én gépembe milyet kéne vennem? És csak simán kicserélem? Vagy ennél azért több infóra lenne szükség? :)

Esetleg valami program amivel megtudhatom milyen van a gépemben? Bocsi a tudatlanságomért, nem igazán vagyok otthon ebben.

Köszi a segítséget, meg a felvilágosítást előre is :)

2011. dec. 7. 21:45
 1/6 anonim válasza:
2gb Kingmax-ram az jó a tiedbe és igazábol semmi extra a csere csak leveszed az oldalát és ott látni fogod a ramokat egyszerűen kipattintod és az újat meg be
2011. dec. 7. 21:56
 2/6 Panda Péter ***** válasza:

azért azt nem árt tisztázni, hogy most DDR1-2-3-ról van-e szó (sanszos a DDR2).

CPU-z nevű ingyenes pro

2011. dec. 7. 22:02
 3/6 Panda Péter ***** válasza:

azért azt nem árt tisztázni, hogy most DDR1-2-3-ról van-e szó (sanszos a DDR2).

CPU-z nevű ingyenes progival meg tudod nézni.

2011. dec. 7. 22:04
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi, letöltöttem, és DDR2-es. Az hogy hány MHz-es, az számít?

ezek közül melyiket vegyem?

[link]

[link]

szerintetek ezek jók lennének? :) és csak simán kicserélem, és minden megmarad a gépemben stb, csak gyorsabb lesz? :) bocsi a fárasztásért :D

2011. dec. 7. 22:47
 5/6 Panda Péter ***** válasza:
nem számít túl sokat, nyugodtan vedd meg az olcsóbbat.
2011. dec. 7. 22:53
 6/6 anonim ***** válasza:
Mégvalamit én is hozzátennék: nem csak úgy kipattintod, hanem óvatosan felnyitod a két végén található kapcsokat. Ezek félig ki is emelik a RAM-ot. Visszafelé is óvatosan, mert egy rossz mozdulat és az alaplapnak annyi. Nameg javasolnám a 2+2 GB RAM-ot. Dual Channel-ben gyorsabb (kicsit), nameg jól jön az majd. :)
2011. dec. 8. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!