Mi halt meg mit kellesz cserélni?
Az lenne a bajom hogy vettem egy vinyót és nem tudom felismertetni a géppel ide-s.Mikor csatlakoztatom akárhogy bármelyik alaplapi ide-s csatiba vagy akárhogy jamperolom sehogy nem jo,jamper nélkül sem.Egyszer bejött minden de ujrainditottam utána ugyan ugy semmi.bekapcsol a gép lindul kattan eggyet az alaplap utána meg kiirja hogy ne talál vincsesztert.
de csak egy fekete képernyő jön be és anyi.
meg még az lenne hogy mikor szereltem a gépet menetközbe bedugtam a meghajtót é a gép kikapcsolt de azota ne kapcsol be a meghajto nem pörgeti a lemezt meg ki se adja a tálcát,a led se világit.de néztem fázis ceruzával kap áramot.
Ezt a kérdés mintha már előfordult volna a napokban.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__2..
Ezért nem kellett volna új kérdést kiírni...
Működés közben nem lehet rádugni IDE-s vinyót, te ezt tetted, ezzel ki is nyírtad a vinyódat, ennyi. Kuka.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__2..
gondolom mindhármat te írtad... Ha 100x kérdezed meg 100x fogják azt mondani, hogy kinyírtad. Ennyi. Tedd be másik gépbe, ha ott sem megy, akkor kidob, újat vesz, legközelebb óvatosabban szerel.
Hát ha így írtad volna le biztos megértettük volna...
Akkor az is lehet hogy az alaplapodon nyírtad ki az IDE-t.
Fentebb már írtam. PRÓBÁLD KI MÁSIK GÉPBEN ezt miért nem lehet megérteni? Egyébként a helyedben inkább örülnék annak, ha a meghajtó szállt el, mint az alaplap :)
És már ne is haragudj, de ha annyi sütnivalód nincs, hogy ezt ezzel az egyszerű próbával megtudhatod, akkor mi a francért akarsz gépet szerelni?
nem ment másik gépben sem.
szerelni lehet vagy csak cserélni?
A leírtak alapján azt gondolom CD vagy DVD meghajtóról van szó. Cserélni kell. Törődj bele, hogy ez a kis akció ~5000-be került...
Most sokan fognak szidni az LG miatt, de nekem még nem volt vele problémám. Ha profit akarsz, akkor Pioneer vagy Plextor, viszont az már nem ilyen olcsó mulatság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!