Valaki segteni nekem? (a többi alul merevlemezről lenne szó)
Na 10 perc gondolkodás után:
Letörölted a Flyeght és kevesebb a hely a HDD-den?
1. Ezt ne sértésnek vedd de tanuld meg használni a billt.
2. Azt akartad írni kondolom, hogy ismeretlen forrásból több adat van a gépen mint amiről tudsz.
3. Az uninstall nem elég ki kell pucolni a registryt a mentéseket stb... futass egy tisztító programot (Easy cleaner, CCcleaner STB...).
4. Nem biztos, hogy a játékból maradt vissza adat, sok felesleges adathalmaz fel gyülemlik a gépen amiről az átlag felhasználó többsége nem is tud és ezek is el tudják foglalni azt a helyet.
5. De, hogy biztosra meny ellenőrizd le a: C:/Programfiles mappát nem e maradt ott a játékból valami , de ne felejtsd el előtte engedélyezni a rejtett fájlok megjelenítését, hogy 100% ra menj, utána kapcsold ki a rejtett fájlok megjelenítését, hogy másba ne nagyon lehessen kontárkodni.
JA meg, hogy kicsit kötözködjek az nem Flyight akar lenni?
Má csak azért mert Flyeght-ről még nem halottam.
Rejtéjesek a játékok nekem a gta sa után 3GB fölös adat általában szokott maradni de nem szokott izgatni.
(Előző vok.)
És ezt sem sértésnek szánom csak tetszik ez a Flyeght. :D
Ha már nem sértésnek szántad, legalább te helyesen írhatnál okoska...
"meny" Az menj
"Rejtéjesen" Rejtélyesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!