Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » AMD PhenomII x4 955 proci ára...

AMD PhenomII x4 955 proci ára már nem fog esni?

Figyelt kérdés

ha jól tudom az AMD már leállította a gyártását (javítsatok ha tévedek)

és nyár óta 10k-val ugrott az ára?? Köv év elejére lesz még olcsóbb? vagy már nem nagyon változik az ára míg el nem fogy?

2011. dec. 6. 21:43
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

Most 35.000. Én már tavaly nyáron is ennyiért vettem, kizártnak tartom, hogy lejjebb menjen az ára. Ez már csak drágulni fog, főleg ha leváltja teljesen a Dozer.

Tehát én azt mondom, ha ilyen procit akarsz, csapj le rá amíg még jó áron kapható.

2011. dec. 6. 21:46
 2/21 anonim ***** válasza:

A forint árfolyama miatt ugrott meg az ára.

Hogy mikor várható csökkenés? fene se tudja.

2011. dec. 6. 21:46
 3/21 anonim ***** válasza:
már nem hiszem...én úgy olvastam hogy ezeket az amd már nem gyártja és raktáról adják el őket és azért megy fele az ára de ezt nem állítom 100%-osan
2011. dec. 6. 21:47
 4/21 anonim ***** válasza:

Első:

Most nyáron 26 is volt. Akkor a forint is erősebb volt.

2011. dec. 6. 21:47
 5/21 anonim ***** válasza:
Hart-nak igaza van nagyon olcsó volt mikor én vettem akkor 27-ért rendeltem most 34-36k között van az ára
2011. dec. 6. 21:49
 6/21 A kérdező kommentje:

tehát a Ft-on függ?...ezek szerint már csak drágulni fog

(na de nem játszom a pesszimistát...meglátjuk még mi lesz a bull "második kiadásából":))

2011. dec. 6. 21:50
 7/21 anonim ***** válasza:
hát nagyon jó lenne hogy ha valami értelmeset alkotna az amd :D ha a 2. szériát is elcseszi akkor szerintem processzor gyártásba nagyon elfog maradni az inteltől...de ha úgy nézzük akkor amd-nek ott a szerver piac most már a vga piac amin nagyon jó termékei vannak, ott vannak az apuk amibe még fektethet és most jönnek az AMD ramok azok is elvileg elég jók lesznek szóval ha bulldozer meg is bukik akkor se kell lehúzni a rolót
2011. dec. 6. 21:57
 8/21 anonim ***** válasza:

A szerver piacon nem áll rosszul.

Az APU-k pedig elég ígéretesek. VGA piacon ha jól sikerülnek az új 28nm-s VGA-i az se lesz semmi főleg fogyasztás/teljesítmény terén és akkor még meg se említettük a HD79xx-t ami elvileg XDR2 memóriát kap.

2011. dec. 6. 22:01
 9/21 anonim ***** válasza:
Viszont a piledriver valószínűleg nem fog bukni mivel a trinity egyik felét az adja.
2011. dec. 6. 22:04
 10/21 Panda Péter ***** válasza:

"ha a 2. szériát is elcseszi akkor szerintem processzor gyártásba nagyon elfog maradni az inteltől..."

attól függ, honnan nézzük, APU-ban az AMD van előbb, méghozzá jóva, csak az intelnek jobb a PR-ja.

a bulldozert meg nem feltétlenül nevezném bukásnak, inkább csak szükséges rossz-nak (az architektúra kellett a fusion-höz).

2011. dec. 6. 22:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!