AMD PhenomII x4 955 proci ára már nem fog esni?
ha jól tudom az AMD már leállította a gyártását (javítsatok ha tévedek)
és nyár óta 10k-val ugrott az ára?? Köv év elejére lesz még olcsóbb? vagy már nem nagyon változik az ára míg el nem fogy?
Most 35.000. Én már tavaly nyáron is ennyiért vettem, kizártnak tartom, hogy lejjebb menjen az ára. Ez már csak drágulni fog, főleg ha leváltja teljesen a Dozer.
Tehát én azt mondom, ha ilyen procit akarsz, csapj le rá amíg még jó áron kapható.
A forint árfolyama miatt ugrott meg az ára.
Hogy mikor várható csökkenés? fene se tudja.
Első:
Most nyáron 26 is volt. Akkor a forint is erősebb volt.
tehát a Ft-on függ?...ezek szerint már csak drágulni fog
(na de nem játszom a pesszimistát...meglátjuk még mi lesz a bull "második kiadásából":))
A szerver piacon nem áll rosszul.
Az APU-k pedig elég ígéretesek. VGA piacon ha jól sikerülnek az új 28nm-s VGA-i az se lesz semmi főleg fogyasztás/teljesítmény terén és akkor még meg se említettük a HD79xx-t ami elvileg XDR2 memóriát kap.
"ha a 2. szériát is elcseszi akkor szerintem processzor gyártásba nagyon elfog maradni az inteltől..."
attól függ, honnan nézzük, APU-ban az AMD van előbb, méghozzá jóva, csak az intelnek jobb a PR-ja.
a bulldozert meg nem feltétlenül nevezném bukásnak, inkább csak szükséges rossz-nak (az architektúra kellett a fusion-höz).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!