Ha meg veszem azt a videokartyat, processzort es ram kartyat mennie kellene a black ops-nak a gepen? Azert kerdezem, hogy ne vegyek zsakbamacskat.
Processzor:CPU LGA775 Intel® Celeron® Dual-Core E3400,2.60GHz/800MHz/1MB BOX 45nm
Ram:DIMM DDR3 2GB 1333MHz Exceleram CL9, E30106A
Grafikus kartya:VGA AMD Radeon 5450 PowerColor 1GB/DDR3,/DVI/HDMI/VGA/64bit
Meg egy kerdesem van ezekkel a felsorolt alkotreszekkel hogy menne a black ops?Milyen grafon,laggal vagy lagg nelkul-e meg ilyesmi...
Az bele se megy a lapodba, mert más a csatlakozója.
Mielőtt felsorolnád az összes létező játékra alkalmatlan videokártyát, megsúgom, hogy a 20-30 ezresek, és annál drágábbak között nézelődj, ez alatt csak irodai/htpc kártyák vannak.
Én úgy látom hogy a kedves kérdező hugyért-szarért akar valami nagyon pro gamer gépet.
Kedves kérdező!
Szerintem mondj egy konkrét árat, és a hsz-elők össze dobnak neked egy konfigot, vagy azt mondják hogy ez kevés gyűjts még egy kicsit. Szerintem több értelme van...
VGA AMD Radeon 6450 Powercolor 1GB/DDR3,/VGA/HDMI/DVI/Silent/64bit
vagy
vagy
Ezek közül valami alkalmas játékra?Nyugi ez volt az utolsó kérdésem ha nem akkor mehet az egész a p*cs*ba
kicsi a világ
én meg tegnap telepítettem fel egy 160 000 Ft os lapost egy ukrán srácnak
És hihetetlen de MAGYAR win7 kért rá:)
és mukodik
ja annyi volt a baj hogy nemtudta kiírni a védett dvd ket
már az is megy
jó be söröztünk:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!