Megéri most venni konfigot, vagy várjak jövőre?
Nekem egy konfig kellene játszani, amin fut sok játék, a majdnem a legjobbak is, átlagos beállításokon. Szóval nem kellene nekem valami hiper szuper gép.
Megéri most az idén venni konfigot?
Úgy értem, most lesz karácsony, és mindennek az egekben az ára? Szóval januárba, már olcsóbb lesz minden?
Nem a karácsony miatt van drágaság, hanem a szar forint miatt. Meg a merevlemezek is drágák, még mindig. (azt most öngyilkosság venni)
Ha venni akarsz valamit, vedd meg. Ha örökké vársz, sosem lesz a tiéd. :)
De ha van már merevlemezed, azt most NE vegyél.
a winchester árak egy darabig nem is fognak lemenni, mivel az egyik legnagyobb gyár, ami a többinek gyártott alkatrészeket (is) víz alatt van...
Karácsonykor tuti lesz sok helyen leárazás 10-20%. szerintem jó gondolat most venni akcióban. Merevlemezt nem most kell venni ez tény, de ha odahaza csak egy ide vezérelt van, akkor azért azt ne ted bele a tuti konfogodba... mint tudjuk a számítógép olyan gyors, mint amilyen gyors a leglassabb egysége... ne csezd el a konfigot egy ratyi winyóval...
a Nidec gyártókapacitásának jó része már helyreállt azóta.
egyébként nem lenne itt ekkora nagy gond, ha egy eurót nem 300-ért, hanem mondjuk 270-ért váltanának...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!