Intel i7 2600-hoz milyen jó, de nem túl drága videó kártyát ajánlottok?
Figyelt kérdés
2011. dec. 6. 11:41
1/15 anonim válasza:
Ez teljesen relatív. HD6850, HD6870 vagy GTX560...
Ezek még SZERINTEM elfogadható áron vannak. De ez ugy relatív. Ha azt nézzük, hogy az i7 mennyi ugye... :) Én pl játékgépbe nem vennék ilyen drága processzort.
2/15 anonim válasza:
Ha játékra kell a gép, akkor máris elrontottad, mert oda sokkal olcsóbb CPU is megtette volna, és pont VGA-re kellene a legtöbbet költeni.
3/15 A kérdező kommentje:
nem csak játékra van a gépem, videóvágásra van elsősorban de játszani is szoktam :P
2011. dec. 6. 11:55
4/15 A kérdező kommentje:
most egy ATI 4670 512MB-s kártya van benne, ami szerintem már kicsit gyenge:P
2011. dec. 6. 11:56
5/15 anonim válasza:
Mennyit jelent nálad az a nem túl drága?
6/15 A kérdező kommentje:
ez egy kicsit drága, de jövő karácsonyig csak összegyül :P
Meg akarok venni 2 FullHD monitort is, de még nem döntöttem el, hogy videókártya, vagy monitorra gyüjtsek jövőkarácsonyig. Mostanra gyüjtöttem össze egy i7 2600-re, karácsonykor meg is veszem :D
2011. dec. 6. 12:08
7/15 Panda Péter válasza:
ha már 6950, akkor abból 2Gb-osat érdemes venni.
8/15 anonim válasza:
Gamer gépbe az egyik utolsó fontosságú a videokártya. a Processzor és a memória mennyisége sokkal fontosabb, az dobja meg az FPS-t, nem a vidikari, mert az előbbiekhez igazodik a videokártya. Tehát ha veszel 120-ért videokártyát, mondjuk egy Radeon 6970-et, és hozzá egy i5-ös procit, a büdös életben nem fogja az az i5-ös még 4 giga rammal sem kihajtani a VGA képességét.
9/15 anonim válasza:
13:36
Ezt a sok baromságot olvastad valahol vagy magadtól találtad ki?
Játékos gépbe az első és legfontosabb a VGA! Csak utána jön a CPU és a RAM.
10/15 anonim válasza:
13:36 tényleg nagy hülyeséget mondtál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!