Kedves szakértők! Mi a véleményetek erről a felső kategóriás laptopról? Ilyet szeretnék vásárolni csak megerősítés kellene : )
Lenovo IdeaPad Y560p 59-070040
processzor Intel Core i7-2630QM 2.9GHz turbo, Sandy Bridge, 4 mag
memória 8GB 1333MHz DDR3
winchester 640GB 5400rpm
grafika ATi Radeon HD 6570 1GB
kijelző 15,6" wide 1366 x 768 HD LED
optikai meghajtó 8x DVD-író
operációs rendszer MS Windows 7 Home Premium 64 bit
egyéb jellemzők
*JBL 2.1 hangrendszer mélynyomóval
*2MP webkamera mikrofonnal
*numerikus billentyűzet
*3db USB port
*HDMI
*eSATA
*Bluetooth 2.1
*3 in 1 kártyaolvasó
*6 cellás akkumulátor
*hálózati kártya
*Wifi (vezetéknélküli hálózat)
*2.7kg tömeg
Jó gép nagyon, de én biztos nem adnék ennyi pénzt érte, mint amennyibe ez kerül, főleg, ha csak filmnézésre és játékra kell.
Ha erre a két dologra akarod használni, akkor sokkal jobban járnál egy X-box-szal, sokkal olcsóbb és sokkal alkalmasabb ilyen célokra.
Ezek csak saját vélemények, igaz én egyáltalán nem rajongok a hordozható számítógépekért, pedig elég sok megfordult már a kezem alatt. Sajnos az a tapasztalatom, hogy sokkal kevesebb pénzért sokkal komolyabb asztali gépeket lehet venni. A laptopoknak eddig csak egy komoly előnyét tapasztaltam, méghozzá azt, hogy hordozhatóak.
tessék it van egy [link]
bár a videókártyáját nem ismerem, de ha ilyen sokat akarsz fizetni érte, akkor legalább dell-t vegyél(nem mindegy hogy 2 vagy 3 év garanciát kapsz rá)
A Dell gépekkel kapcsolatban nekem is jó tapasztalataim vannak. Kettőt is használunk a vállalkozásunkban, és eddig semmi problémánk nem volt velük.
Ha Dell és Lenovo közül kellene választanom, akkor én a DELL mellett voksolok, már csak a pozitív tapasztalatok miatt.
És valóban ha már ennyi pénzt költesz rá akkor mindenképpen érdeklődd meg, hogy lehet e hozzá garanciakiterjesztést vásárolni!
Itt már megéri!
Hát igen, acert is lehet venni, de akkor bele kell kalkulálni egy garancia-kiterjesztést, ami 20ezer forint( a két éves), és akkor már ott is vagyunk, mint a többi.
A dellnél nem a márkáért fizetsz többet(nem sokkal), hanem a +1 év garanciáért
processzor Intel Core i5-2430M 3GHz turbo, Sandy Bridge
memória 8GB 1333MHz DDR3
winchester 750GB 5400rpm
grafika nVidia GeForce GT540M 2GB DDR3
VS
processzor Intel Core i7-2630QM 2.9GHz turbo, Sandy Bridge, 4 mag
memória 8GB 1333MHz DDR3
winchester 640GB 5400rpm
grafika ATi Radeon HD 6570 1GB
operációs rendszer MS Windows 7 Home Premium 64 bit
Tehát: Az első laptopot néztem végsősoron, mert többen mondtátok, hogy felesleges az i7es proci ráadásul az elsőben 2gbos geforce videkórtya van ! Vélemények?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!