Melyik proci a jobb?
Figyelt kérdés
AMD FX-4100 3.60GHz
AMD Phenom II X4 840 3.20GHz
És még egy bónusz kérdés:
Régi vinyóm van,ide csatlakozós vagy miylen,az a széles,és olyan létezik hogy ide-sata2 átalakító?Mert az alaplapon amit néztem nincs ide csatlakozó csak sata2.Sajnos csak jövő hónapba lenne pénzem másik vinyóra.
2011. dec. 4. 22:03
11/30 anonim válasza:
Nem is néztem hogy a 960T box érkezett Mo-boltjaiba.
Az igaz hogy egy magfeloldásra alkalmas lappal és szerencsével vissza lehet varázsolni 2 működő magot.
12/30 Panda Péter válasza:
wow, ha bejön az unlock akkor ez tényleg rohadt jó vétel.
13/30 anonim válasza:
Én is pár napja figyeltem fel rá, úgy volt hogy nem lehet majd megkapni. De ennyiért ez a CPU jobb vétel az X4 955-nél is.
14/30 anonim válasza:
Igazad van jobb vétel. én is úgy tudtam nem lehet lesz kapni, utána már nem figyeltem rá annyira.
15/30 A kérdező kommentje:
Miért,az APU-k miben befolyásolják azt,hogy pl a 955-ös meddig elég?
Akkor 960T?:)
2011. dec. 4. 23:04
16/30 anonim válasza:
Az APU-s gondolat meneted hagyd figyelmen kívül. Az a saját kis berögződésem, nem kellett volna leírnom.
17/30 Panda Péter válasza:
annyiban, hogyha a programozók ráállnak arra, hogy APU-khoz írják a játékokat, akkor mindenféle klasszikus processzor lehúzhatja a rolót.
18/30 anonim válasza:
igen, igen, de valszeg ez nem 2 éven belül következik be, de kitudja...
19/30 Panda Péter válasza:
az lehet, sőt, az is lehet hogy nagyon sokáig eltökörésznek mire elkezdenek ráállni a dologra.
viszont az biztos hogy az én következő konfigomban már APU lesz.
20/30 anonim válasza:
Ha a trinity beváltja a reményeim akkor szerintem az enyém is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!