Ez mennyire jó konfig?
Figyelt kérdés
E3300 processzor
Vga 256mb (alaplapi) + 512mb Radeon HD 5450
2GB ram (bővithető)
Vinyó 250gb
ASRock G31M-VS2
A mai játékokat elviszi legalább minimumon ? Pl: Assasins Creedet II -őt?
2011. dec. 4. 13:00
1/15 anonim válasza:
Elég gyenge egy konfig... Ugye ezt nem akarod megvenni?
2/15 A kérdező kommentje:
De a mai játékokat viszi minimumon nem?
2011. dec. 4. 13:07
3/15 anonim válasza:
hát szerintem nem nagyon... amugy ha gonolod meg mondod mennyid van és össze irok neked egy gépet 70körül már rakok neked össze olyat amivel agész jól lehet játszani,,az egyetlen bökenőa jelenelg magas hdd árak szóval lehet nem 70 hanem 80körül tuok összerakni..
4/15 anonim válasza:
Ez egy tipikus filmezős, netezős konfig, játékra felejtsd el.
5/15 Tudor Vidor válasza:
Igen az Assasins Creedet II még eldöcög rajta.
6/15 anonim válasza:
Az ACII egy remekül optimalizált játék szóval valszeg minen jó lesz, de csodát ne várj ettől.
7/15 anonim válasza:
ACII-őt viszi majd de ACR már felejtős, akadna mint állat.
8/15 A kérdező kommentje:
Nem értem utána néztem egy pár mai játéknak és viszi üket minimumon? Akkor mi nem jó?
2011. dec. 4. 16:42
9/15 anonim válasza:
Hát nagyon minimumon esetleg eldöcöghetnek rajta, de ez a kártya egyáltalán nem játékra való...
A későbbi játékok még akkor is akadni fognak ha mindent teljesen lehúzol.
10/15 anonim válasza:
Egy BF3 vagy Witcher 2 stb. kiröhögné. Sajnos egyre több optimalizálatlan játék érkezik.
Amúgy hogy néztél utána?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!