Intel Core i5 mellé nagyon kevés a HD4850?
egyébként igen, 4 év múlva a klasszikus CPU + dVGA felépítés már sehol sem lesz ahogy az APU-k erősödnek. belemehetünk ilyen jövőlatolgatásba is, ha van igény rá, írjatok ki kérdést.
Király Zoli: igaz, a 6950-nek a full hd már nem limit. de most őszintén, ekkora felbontásban úgysem az FPS-eket fogod számolgatni. simán viszi a Phenom is bármilyen játék sinlge részét 1080p-ben, multizni meg amúgy is maximum 720p-ben szoktak, oda elég kisebb VGA is.
Dobálod a neveket az tuti, de ezekből melyik igaz?
Vagy már a Ph is ide alacsonyodik?
igen, ismerem (és becsülöm) Shell-t. de azt szerintem ő is kénytelen elismerni, hogy 4 szálon erősebb a phenom, csak nyilván egyéb megfontolásokból szokta ajánlani az i3-at (kevesebbet eszik pl).
én viszont azon a véleményen vagyok, hogy a phenom előnyei kompenzálják a hátrányait.
pro: fizikai 4 mag, tuningpotenciál
kontra: fogyasztás/melegedés
ennyi, én inkább lenyelem a plusz fogyasztást, és hűtöm a cuccot, ha cserébe 4 szálon sem fogy ki az erő a prociból, van, aki szerint pedig fontosabb az, hogy hűs legyen és keveset kajáljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!