Ez a konfiguráció kb milyen?
Figyelt kérdés
Alaplap: GIGABYTE 945GCM-S2L
VGA: Radeon HD6770 512MB
CPU: Core™ 2 Duo E6700
Táp: Mercury 450w
Ram: 3Gb
2011. dec. 2. 21:27
1/24 anonim válasza:
A processzor/lap öregecske, gyengécske, a tápot pedig inkább nem használnám. Ezt így frissen nem venném meg.
2/24 A kérdező kommentje:
Ez a régi gépem. a VGA-t veszem bele meg a Procit.
2011. dec. 2. 21:32
3/24 anonim válasza:
gagyitáp, kifutó félben lévő cpu és vga. A RAM talán elégnek mondható, bár attól függ mire.
4/24 A kérdező kommentje:
Egy procit tudnál ajánlani hasonló árban?
2011. dec. 2. 21:33
6/24 anonim válasza:
Az a táp is hulladék.
A minimum a Chicony Hipro, ha többet is szánsz rá akkor FSP Hexa 400W vagy Chieftec CTG400.
7/24 A kérdező kommentje:
Értem. Egyenlőre megteszi ami most van benne?
2011. dec. 2. 22:13
8/24 anonim válasza:
Én félnék még bekapcsolni is vele a gépet.
9/24 anonim válasza:
"Az a táp is hulladék."
Én a kommenteket figyelem.
Van ez iponon egy sinan táp írta az egyik gyerek ,hogy 20 szerverben használják és semmi baj nincs vele.
10/24 anonim válasza:
Hát nem tudom, én nem ismerem a Sinant, az meg hogy egy valaki mondta... vagy úgy van vagy nem.
Az viszont biztos hogy a Chicony Hipro már megbízható, azért írtam azt. Az FSP, Chieftec meg még jobbak, igaz drágábbak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!