Zöld fólia effektus a monitoromon (LCD). Kártya, vagy monitor hiba?
Figyelt kérdés
mintha egy zöld fólia lenne a monitoromra húzva, néha eltűnik, de mostanába egyre tovább marad ott... minek a hibája? Ja és igen, én írtam ki anno a http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__2.. kérdést is.. integrált kártyával megy csak a gép, de most meg fóliásan :D az agyam eldobom vagy az agyam eldobom? előre is köszi a válaszokat. mármint nem erre, hanem a fenti kérdésre :D meg akár a linkeltre is. ;)2011. dec. 2. 10:35
11/13 Ádám53 válasza:
Szia! Végül megoldódott?
Mert Nekem is ugyan ez a baj. Csak Nekem csíkos is hozzá. Két monitorral is kipróbáltam és mind a kettőnél ez volt, szval kártya gyanús.
12/13 A kérdező kommentje:
Szia. Nem oldódott meg, közbe eladtam a gépet is meg a monitort is. Külön külön mindkettő működik, nem panaszkodtak, hogy bármi lett volna. Mai napig rejtély....
2014. okt. 30. 12:09
13/13 anonim válasza:
A leírt dolgok alapján nekem most ugyanez a gondom csak Samsung telefonnal. Vagy elzöldül hosszabb időre vagy ugrál a kékfényszűrő és anélkül között miközben azt írja be van kapcsolva a szűrő. Egy hete csinálja kb. Eddig tegnap volt a legtovább zöld, kb. fél napot. Amúgy minden működik rajta. Ki-be kapcsolás nem segít és szoftverfrissítve is van. Két szervizet kérdeztünk, de fogalmuk sincs. Nem láttak még ilyet. Telepítsem újra, ha nem oldja meg alkatrész hiba, de nem tudják melyik. Újra lesz majd telepítve a telefon, de nem gondolnám, hogy megoldja majd a problémát. Valaki találkozott ilyennel? Vagy tipp?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!