Milyen márkájú monitort ajánlótok aminek nagyon szép a képminősége kisebb felbontásban is és mekkorát?
-Milyen márkájú monitort ajánlótok aminek nagyon szép a képminősége kisebb felbontásban is és mekkorát ?
-Játékra lenne!
-Nagyon fontos lenne ,kérem segítsen valaki ,mert tehetetlen vagyok.
-Én Benq-ra gondoltam mert elvileg náluk van valami kis input-lagg ,elvileg gamer monitorok.
-(Ha lehet esetleg 100Hzen menjen.)
-samsung,eizo,lg,lyama,stb... az LCD-k kepe nativ felbontasban a legszebb a tobbin nem az igazi...
-barmelyik megfelel 22"-tol
-ok
-felejtsd el, gagyi siemens...
-LCD-nek nem kell 100Hz (nem is tudom hirtelen van-e)... ha 3D-zni akarsz akkor kell 120Hz-es...
köszönöm mindenkinek.
szóval a nativ skálázás az azt jelenti hogy hogy egy 22"monitor 640be vagy 800ba mennyire éles képet tud adni ? a BenQ pedig a ebbe a legjobb ? jól értem ?
csak szimplán skálázás. egyébként nagyjából ezt jelenti, igen, hogy a maximálisnál kisebb felbontáson kevésbé torzul a kép.
azt nem mondom, hogy a legjobb a benq, de nagyon jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!