Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek hogyan tovább?...

Márkíí kérdése:

Szerintetek hogyan tovább? Fél konfig.2évig hozni fogja szerintetek a színvonalat játékok terén?

Figyelt kérdés

Alaplap: Gigabyte GA-M68MT-S2P

VGA: Sapphire HD 6850 1Gb GDDR5

Ram: 4Gb Kingston 1333MHZ

Már csak a ház,a táp,meg a proci hiányzik.. Vinyót nemsokára kapok egy 500Gigást meg egy 320-ast 50 ezrem van még rá.. a kritériumok: proci min. 4 magos,Phenom..,Tápra max 12 ezret akarok költeni,Házat már kinéztem 6ezerért Gondolkozok még azon is,hogy veszek még egy Kingston-t,színtén 4 gigásat..

2011. dec. 1. 22:19
 1/9 anonim ***** válasza:
Hozni fogja :) De én egy nVidia GeForce kártyát választanék játékokhoz a physx miatt :D Szerintem sokat dob a játékélvezeten :) de győződj meg magad itt van egy videó és eldöntöd :) : http://www.youtube.com/watch?v=-x9B_4qBAkk
2011. dec. 1. 22:39
 2/9 anonim ***** válasza:
"De én egy nVidia GeForce kártyát választanék játékokhoz a physx miatt" Hát ki hogy látja. Én azt vallom hogy a PhysX érvnek is gyenge VGA vásárláskor. Amúgy meg a HD6850 szintjén nvidia oldalról a GTX460 áll ami nem jobb vétel mint a HD6850.
2011. dec. 1. 22:59
 3/9 anonim ***** válasza:

Na ez jó szar szöveg volt. Főleg, hogy a négy éves UT3 motorján kívül egy sem támogatja a PhysX-et.

A kérdést meg nem igazán értem, konkrétan leírtad hogy mit fogsz venni, akkor hol a probléma?

2011. dec. 1. 22:59
 4/9 anonim ***** válasza:
2011. dec. 1. 23:02
 5/9 A kérdező kommentje:
Az a problémám kedves kommentelő,hogy felesleges 50 ezerből milyen 4 magos proci + Táp kijön-e? Esetleg csapjak még 4 giga Ram-ot bele a gépbe? ennyi,de már itt valaki linkelt proct meg tápot :)
2011. dec. 1. 23:04
 6/9 anonim ***** válasza:

Amúgy ha ezt beszorítod a keretbe csak jól jársz:

[link]

2011. dec. 1. 23:06
 7/9 anonim ***** válasza:

Hanyas revízió a lap? Mert ha 2.3-as, akkor a 955 BE bele se megy.

Memóriára egyelőre nem költenék, 4 giga mindenre elég, inkább vennék egy rendes hűtőt a processzorra.

[link]

2011. dec. 1. 23:09
 8/9 A kérdező kommentje:
Rev 3.0-ás :) Am3-as foglalattal,ugyhogy jó bele :D
2011. dec. 1. 23:18
 9/9 anonim ***** válasza:
Akkor viszont kizárásos alapon 955 BE-t vegyél bele.
2011. dec. 1. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!