Szerintetek hogyan tovább? Fél konfig.2évig hozni fogja
szerintetek a színvonalat játékok terén?
Figyelt kérdés
Alaplap: Gigabyte GA-M68MT-S2P
VGA: Sapphire HD 6850 1Gb GDDR5
Ram: 4Gb Kingston 1333MHZ
Már csak a ház,a táp,meg a proci hiányzik.. Vinyót nemsokára kapok egy 500Gigást meg egy 320-ast 50 ezrem van még rá.. a kritériumok: proci min. 4 magos,Phenom..,Tápra max 12 ezret akarok költeni,Házat már kinéztem 6ezerért Gondolkozok még azon is,hogy veszek még egy Kingston-t,színtén 4 gigásat..
2011. dec. 1. 22:19
1/9 anonim válasza:
Hozni fogja :) De én egy nVidia GeForce kártyát választanék játékokhoz a physx miatt :D Szerintem sokat dob a játékélvezeten :) de győződj meg magad itt van egy videó és eldöntöd :) : http://www.youtube.com/watch?v=-x9B_4qBAkk
2011. dec. 1. 22:39
2/9 anonim válasza:
"De én egy nVidia GeForce kártyát választanék játékokhoz a physx miatt" Hát ki hogy látja. Én azt vallom hogy a PhysX érvnek is gyenge VGA vásárláskor. Amúgy meg a HD6850 szintjén nvidia oldalról a GTX460 áll ami nem jobb vétel mint a HD6850.
2011. dec. 1. 22:59
3/9 anonim válasza:
Na ez jó szar szöveg volt. Főleg, hogy a négy éves UT3 motorján kívül egy sem támogatja a PhysX-et.
A kérdést meg nem igazán értem, konkrétan leírtad hogy mit fogsz venni, akkor hol a probléma?
Az a problémám kedves kommentelő,hogy felesleges 50 ezerből milyen 4 magos proci + Táp kijön-e? Esetleg csapjak még 4 giga Ram-ot bele a gépbe? ennyi,de már itt valaki linkelt proct meg tápot :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!