Sürgős! Zárlatos lehet az alaplapom?
Üdv!
Sürgős információra lenne szükségem valami szakitól!
A problémám az, hogy ma vettem egy új gépet, összeszerelve rendeltem neten. Minden szép és jó, csak amikor a régi gépemből a HDD-t akartam átrakni az újba, akkor vettem észre, hogy nincs az alaplap és a háztepsi közé távtartó rakva. (utána az alaplap dobozban is hiánytalanul megtaláltam a távtartó csavarokat.
A kérdésem az, hogy van e olyan, hogy valamiért nem indokolt a távtartó beszerelés, vagy csak simán a boltban volt figyelmetlen, béna aki összeszerelte.
(thermaltake element t vk90001n2z ház, asrock z68 extreme3 gen3 lap)
ui: pár évvel ezelőtt megkíséreltem összerakni fél laikusként magam egy gépet. Nem indult el a gép. Elvittem a boltba, ahol vettem a cuccokat, hogy valami nem jo, nézzék át. Azt mondták mindent tökéletesen raktam össze, kivéve a távtartót felejtettem ki, és az első induláskor zárlatot kapott az alaplap.
Most ez a gép per pillanat megy, de fosok nagyon! Pls írja le valaki a helyzetet, köszi előre is!
A kis távtartók mindenképpen kellenek bele, mert az alaplap nem fekszik rendesen. És igen zárlatos is lehet ezáltal!
Jobb ha teszel alá távtartót. Én nem használnám tovább így!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!