Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hama Thunder V18 vagy Trust...

Hama Thunder V18 vagy Trust GXT 27?

Figyelt kérdés
Infokat kerek miert.Es van rajtuk oljan valto mint a F1 verdakon?
2011. nov. 30. 15:43
 1/1 anonim ***** válasza:

Háát... Én ezeket meg nem venném... Az elsőt azért mert tapadókorongos a másik meg szimplán sz@r (erről tapasztalatom van)! Én inkább ezt ajánlanám ennyi pénzből: [link]

Sokkal jobb és van rajta olyan váltó mint az F1 verdákon és van normális autós váltóbot is... Ami szintén előny hogy két lefogató van hozzá és nem marad a kezedben amikor kanyarodsz... Nekem ilyenem van! Kompatibilis sokmindennel: PC, PS1, PS2, PS3... Sok játékkal próbáltam ki mindegyikben tökéletes volt (F1 2011, Dirt 1-2-3, NFS Shift 1-2, rFactor, Euro Truck Simulator, German Truck Simulator...)! A pedálnak is jó gumi lábai vannak nem csúszik... Hátránya: eddig még nem találtam! :D Előnye: Ezért az árért messze a legjobb kormány! :)

2011. nov. 30. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!