Ajánlanátok egy jó videókártyát 13000 Ft-ig? Játékra és modellezésre kellene.
Figyelt kérdés
2011. nov. 29. 21:56
1/20 godside válasza:
felejtos jatekra 30 alatt nem fogsz kapni...
2/20 anonim válasza:
Játékra GTS 450/HD 5770-et kell venni vagy ennél jobbakat.
Ezeknél gyengébbet nem nagyon réi meg venni.
3/20 godside válasza:
inkabb nvidia 5xx-s es radeon 6xxx-es de ez nem jon ki 13k HUF-bol
4/20 anonim válasza:
Célozz meg egy Radeon 6570-et. De egyrészt ez drágább 13 ezernél, másrészt még így sem a "jó" kategória.
5/20 anonim válasza:
attól függ milyen játékra gondolsz és azért annyit mondhatnál hogy pcie agp..:/
6/20 anonim válasza:
nekem mondjuk egy 9e ft-s 4650-em van és tudok vele cod2-4-5-6-8 al játszani cs source, wow mindegyik lagg nélkül megy persze nem full hd-ba alacsony felbontáson de ilyen árba nekem bőven elég
7/20 anonim válasza:
Ha játszani akarnál újabb játékokkal HD5670 alá ne add, de ez már több mint 13000Ft.
8/20 anonim válasza:
én ezt mondom [link]
13e ft alatt van (nem tudom mit kell erősködni hogy ha valakinek csak ennyi van rá. hiába van 17-ért jobb akkor se tud olyat venni...csak azért mert szépen kéri nem néznek el 4e ft-t)
és ha valaki azt mondaná ezzel nem lehet játszani annak:
9/20 anonim válasza:
Hát azért azt a DDR2 memóriás 4650-et nem ajánlgatnám...
Ha ilyen kevés pénzed van rá, akkor inkább használtban nézz szét, mert ez játékra nagyon kevés.
Használtan 13 körül már lehet kapni HD4830 vagy 9800GT féléket.
10/20 anonim válasza:
13 környékén van DDR3-as is.
Akkor minek vegyen DDR2-eset?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!