Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A tf2-ről azt olvastam h...

A tf2-ről azt olvastam h ingyenes ez igaz?

Figyelt kérdés
letöltöttem a steam-ról és el akartam kezdeni játszani mikor kiirta h nem érzékeli a szeamom jelentkezzek be közbe steamból inditottam mi lehet a gond v esetleg máshonnan töltsem le ?
2011. nov. 29. 18:36
 1/3 anonim ***** válasza:
A TF2 ingyenes, ugy ahogy a Half-Life 2 DM, de a Steam emg olyan bugos, hogy nyaron csak 6szor kellet ujravaltoztatni a passom mert nemfogadta el miutan ujjat csinaltam, a vegen mar passnak alma-t adtam meg, es aztse fogadta el, aztan e-mail supportnak, es rakjam ujra a steamet mertaz megoldja, persze nem oldotta meg,es most igy randomra 4honap utan ujra megjavult, es betudok lepni....
2011. nov. 29. 20:50
 2/3 anonim ***** válasza:

1. Válaszólonak: A steam nem bugos...

Már több éve megvan és semmi gond nincs vele -.-"

Arról meg nem tehetünk hogy nem jól használod :)

Kérdezőnek: Vedd meg eredetibe és akkor nem lesz ilyen probléma mert kapsz hozzá steamet és kódot (Az ára pedig 4ezer)

2011. nov. 30. 15:14
 3/3 anonim ***** válasza:

2 válaszolonak.. elsö válaszolonak.

Elmondom okos ember hogy a steam 1 bugghalmaz jopárjáték buggol embereknél.. (Left 4 Dead 2 , Cod:Black ops, Cod:mw2 )

Másrészt ugye hallotál arrol hogy 2 hete a steamet feltörték..

szoval ennyit a steamrol bárki jelszavát lementhették bankszámlát mindent . enyit a steamrol.

2011. nov. 30. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!