Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik monitormárka a megbízha...

Melyik monitormárka a megbízhatóbb? Kinek mi vált be?

Figyelt kérdés
2009. máj. 13. 16:11
 1/6 anonim ***** válasza:
83%
Nekünk SAMSUNG van, szerintem jó márka, megbízható, nem csinált hülyeségeket, pedig már kb. 2-3éve vettük használtan :)
2009. máj. 13. 16:20
 2/6 anonim ***** válasza:
83%
Nekem van egy ACER 5 éve, nem volt vele baj, és pár hónapja van egy SAMSUNG eddig ezzel sem volt még semmi.
2009. máj. 13. 16:22
 3/6 anonim ***** válasza:
72%
EIZO, ViewSonic
2009. máj. 13. 16:30
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

samsung, acer

de amúgy a munkahelyemen 4-5 éve xerox tft monitorjaink vannak (napi 12-15 órákat mennek) és csak pozitívan tudok róluk beszélni. A xerox-szot is nyugodtan merem javasolni.

2009. máj. 13. 17:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Fujitsu Siemens vagy pedig NEC
2009. máj. 14. 02:31
 6/6 anonim ***** válasza:

Előttem említették az Eizo-t...meglepődve tapasztaltam, hogy valaki számára nem volt hasznos a hozzászólás. Annyit mondom, hogy az illető azonnal nézzen utána az Eizo monitoroknak. Megfizethető kategórián belül toronymagasan veri az összes monitormárkát. Megbízhatóságban, színhűségben, tónusokban, és rengeteg extrával! Nem olcsó, ez tény...de aki minőségi és megbízható darabot szeretne (grafikusoknak, tervezőmunkára, fotósoknak stb) kifejezetten ajánlott. Otthoni felhasználásra majdnem mindegy, hogy a többiek által felsoroltak közül melyiket választod. Mindegyikben örömödet fogod lelni, aki egy kicsit is ismertebb gyártó. Professzionális munkára és a lehető legjobb képminőség visszaadására az Eizo mellett teszem le a voksom.

Üdv!

2009. máj. 14. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!