Milyen videokártya kell nekem?
Nem-tudom, hogy most milyen videokártya van a számítógépembe, de azt tudom, hogy a legtöbb játékot közepes illetve alacsony grafikán játszhatom, mert különben szaggatni kezd a kép. Olyan videokártyát keresek ami például a gta4-et (majd az 5-öt), az MW3-at, a NFS The Run-t elbírja viszonylag magas grafikán.
Mennyinek kell lennie a memória méretének, illetve a memória sávszélességének? Én az Árukeresőn nézegettem videokártyákat , ahol az előbb említett memória méretet és a memória sávszélességet belehet állítani. Én körülbelül 25 000.-Ft és 40 000.-Ft között összeget szánnék rá.
A válaszaitokat, és segítségeteket nagyon szépek köszönöm, és ha tudtok egy másik olyan honlapot ahol érdemes keresgélni, akkor legyetek szívesek és linkeljétek be, mint ahogy a szerintetek megfelelő videokártyát is.
Szevasztok szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!