Ez jó gamer gép?
Figyelt kérdés
ASUS P8H61 Pro
INTEL Core i5 2400
8GB Corsair
1T Seagate Barracuda HDD
AMD HD6870 (Sapphire)
ASUS DRW-24B3ST
CoolerMaster HAF Plus
Corsair Gaming Series 600W
Milyen felbontásba futnának a játékok? Mennyire erős gép?
2011. nov. 27. 01:28
1/9 anonim válasza:
Mennyiért vennéd a gépet? (összesen) Mert szerintem ennyi pénzből jobbat is ki lehet hozni. Mondj egy árat amit rászánnál.
2/9 A kérdező kommentje:
már megvan csak még monitor nincs hozzá mert eddig laptopom volt...
2011. nov. 27. 01:52
3/9 anonim válasza:
Tap folosleges
boven eleg lehetett volna egy fsp hexa 500w vagy chieftec ctg 500W
4/9 anonim válasza:
Egy 400 wattos CTG is elég lett volna alá.
5/9 anonim válasza:
Amúgy ha már nem tudunk variálni rajta akkor mondok egy szubjektív végítéletet:
Jó gamer gép lesz. Az igaz hogy az összeállítás nem tökéletes, de szépen el fogsz játszani vele.
6/9 anonim válasza:
Szeritem: f*szság volt HAF-ot venni (gondolom 30 ezer környékén volt nem?) helyette vettél volna inkább 15-ért egy Elite 430-at. A megmaradt 15-ből pedig egy I5-2500K -t A tápból is spórolhattál volna 8-10 ezret az pedig mehetett volna egy Z68-as alaplapra. így erősebb géped lenne és időtállóbb ugyan annyi pénzért.
7/9 A kérdező kommentje:
16-ert vettem a haf plust.
..
2011. nov. 27. 13:59
8/9 anonim válasza:
Azt meg hol vetted annyiért?? na mind 1 mert az jó ár volt érte. Megérte:)
9/9 A kérdező kommentje:
Először nem akartam venni házat, de egy számítástechnikai szaküzletben a kirakatban volt... Sokat rendeltek belőle és nem tudták eladni ezért találtam rá ilyen jó áron! :)
2011. nov. 27. 18:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!