ASUS Nvidia GeForce GTX 550 Ti DDR5 1Gb vélemények?
Milyen lenne játékra?
Hogy futna rajta gta 4, battlefield 3,egy Intel Core i5-2500K-val és 4gb ram-mal?
Elmennének a játékok.
Amúgy az adott ahol nézted mennyi volt? Azért kérdem mert általában nagyobb az árcédulája mint az értéke. Meg hát amúgy se nagyon ajánlgatom ezt a VGA-t.
Ja még annyit hogy ha te a géped játékra veszed akkor kissé elnézted. A CPU jóval "erősebb" mint a VGA, pedig a játékoknak főként VGA kell.
Nem a legjobb, én inkább a HD6790-et választanám ennyiért, de még jobb lenne kicsivel többért a HD6850.
Gamer gépnek az egész összeállítás rossz, aránytalan, feleslegesen erős a CPU, és hozzá képest nulla a VGA...
Pedig pont a VGA számít a legjobban.
Nem jó választás...
Mint előttem is írták, inkább egy HD6790, vagy egy HD6850.
Az a proci még így is túl sok lenne jelenleg.
Még gondoltam hd 6850-re is az még belefér a keretbe, azzal is mennének ezek ugye?
És főként játékra lenne!
oké!
És végül melyiknek jobb a hűtése a Sapphire-nak vagy láttam ugyan ilyen 6850-et asus-ba?
A HD6850 nem egy melegedős fajta, szóval szerintem mindegy, de az Asus ötezerrel drágább, a semmire... annyiért már majdnem Sapphire Vapor-X van, ami simán jobb.
Szóval a sima 40ezres Sapphire jobban megéri.
Meg az Asust amúgy sem bírom annyira VGA-ban... Alaplapot nagyon tudnak csinálni, de VGA-ban nem a legjobbak.
Pl MSI vagy Sapphire sokkal jobb hűtéseket csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!