Leadtek Winfast tv 2000 xp drivert win7-re?
SziasztoK!
Az lenne a gondom, hogy nem találtam működő drivert a tv tuneremhez, s hogy segítenétek?
Próbáltam itt:
de feltelepítette, újraindította a gépet és nem működik....
Fajin, manapság már a drivereket se lehet leszedni :D
Köszönöm szépen, tovább próbálkozok holnap szerintem !
Köszönöm a segítséget!
Innentől kezdve nincs más hátra mint keresgélni, A fenti kóddal :
Ha csak az elejét nézzűk (PCI\VEN_109E&DEV_0878) egész érdekes dolgokat kapunk :
De ebben az anyagban az van, hogy ez egy BT878/879 chip készletes kártya :
Sajnos tutit nem tudok mondani, de próbálkozz a goggléval a kóddal először a teljess kóddal aztán hátulró szedd le belőle a REV-et majd a szsbsyst.
Ja és ha letöltöttle egy drivert és nem exe-ben van akkor az INF filében nézd meg hogy benne vannak-e azok az adatok amiket irtál, ha nincsennek benne akkor azzal a cuccal felesleges próbálkozni.
Üdv, és sok sikert.
Szia.
Ezt nézd át, de nem biztatlak semmi jóval, itt azt irják elszált az eprom a kártyádban :
Ha garanciális akkor vidd vissza boltba, ha nem akkor próbálkozhatsz eprom frissitéssel (ez viszont nem veszélytelen dolog).
Sok sikert. Üdv.
Szia.
Szed le ezt : [link]
Tömöritsd ki, majd próbáld meg a drivert frissiteni a
Drivers\PCI_mod\TV2000XP\Global\Windows7\32bit\wfeagle.inf
fájl betallózásával az Eszközkezelő Illesztőprogram frissitése segitségével.
Ebba a fájlba (wfeagle.inf) a Te általad megadott adatokat irtam bele, azok helyet amiket az én winfast kártyam mutatott, (az összes többi fájl pedig az X68.zip és a TV2000 XP Global(x86).exe kitömöritésével kaptam) tehát :
Videonál :
PCI\VEN_14F1&DEV_8800&SUBSYS_6618107D
helyett
PCI\VEN_109E&DEV_036E&SUBSYS_FF06107D
Audional :
PCI\VEN_14F1&DEV_8801&SUBSYS_6618107D
helyett
PCI\VEN_109E&DEV_0878&SUBSYS_FF06107D
Ha elszált az epromod akkor esélytelen a dolog és nagy valószinűség szerint nem is fog müködni, vagy ha ugy néz ki, hogy felment a driver akkor is nagy valószinűség szerint le fogja fagyasztani a gépedet.
Sok sikert.
Üdv.
Üdv.
Váltottam Win7-re.
Semmi gond nincs a kártyával (Nálam megy).
Igaz, ugyan hogy az elején rakoncátlankodott, de az csak azért volt, mert nem volt rendesen benne a foglalatban.
Ha van másik szabad foglalat akkor egy próbát megér az, hogy átrakja az ember a szabad foglalatban és úgy próbálkozik.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!