Mi a különbség a DDR és a DDR2 RAM között?
Figyelt kérdés
Olyan alaplapba, amelyikben sima DDR van, bele lehet tenni a DDR2 memóriát?2011. nov. 23. 09:23
1/7 anonim válasza:
Nem megy bele, a foglalatba sem passzol.
2/7 A kérdező kommentje:
Értem, kössz az infot. Zöld kéz ment.. :)
2011. nov. 23. 09:31
3/7 anonim válasza:
Az a külöbség, hogy a DDRII-es gyorsabb és olcsóbb is mint az I-es.
4/7 anonim válasza:
Milyen alaplapod van? ha elég gyenge, vegyél egy jobbat, amibe DDR3-as megy, mert az a leggyorsabb és legolcsóbb. a DDR a legdrágább és a leglassabb. Játékra szerintem kicsit gyenge... A kettő között az a különbség, hogy a sima DDR RAM-nak elég közel van a bevágás az egyik végéhez, a DDR2-nek pedig inkább a közepéhez van közelebb.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. :)
2011. nov. 23. 10:18
6/7 kocka99 válasza:
simon richard!
nem biztos hogy van pénze új alaplapra hiszen nem mindenkinek az van rá pénze!
lehet hogy neked apucika ad pénzt de lehet hogy a kérdezőnek nem!
7/7 anonim válasza:
háááát kocka99, nekem szó szerint pénz nuku... amit eddig a gépbe vettem azt nagy nehezen összespóroltam. apucika nem ad mer nincs miből, de ha sima ddr el megy az alaplap, megéri spórolgatni és uj alaplap uj ram....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!