Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik jelenleg a legjobb...

Melyik jelenleg a legjobb kereskedelmi forgalomban kapható mobiltelefon?

Figyelt kérdés
Én már nem tudom követni, komolyan. Iphone, Samsung Galaxy S2, Nokia N9, minden van, melyik a legjobb? Tökmindegy, hogy okostelefon-e, vagy, hogy milyen drága, melyik a legjobb készülék?
2011. nov. 22. 01:46
 1/7 anonim válasza:

Nem feltétlenül az újabb és nagyobb számokkal rendelkező telefonokban kell keresni a legjobbat (2mag szerintem parasztvakítás).

Véleményem szerint a legjobb a Nokia N8! Mindent tud 720p HD felbontásban is, van HDMI csatlakozási lehetőség, FM Transmitter (autóban még 6 méterről is kiváló teljesítményt nyújt stereo, el se hittem volna ha nem tapasztalom meg), 12 mpx-es Carl Ceiss optika és xenon vaku, még a mai napig is a legjobb fényképező mobilban, és persze a 720p core AVC videófelvétel, 30fps/mp 12000 kbit/s sebességgel. AMOLED kijelző, karcmentes bevonat, 16 GB háttértár, mely bővíthető memóriakártyával. Az ára pedig nem 100 eFt felett van, mint más csúcskészülékek, amik szerintem fele annyit sem érnek.

2011. nov. 22. 08:11
 2/7 anonim válasza:
Ja igen! Teljesen fém ház, és nagyon jó navigációs szoftver életed végéig, bár ez inkább a Nokia érdeme, de akkor is említést érdemel.
2011. nov. 22. 08:13
 3/7 Pj0tr ***** válasza:

Olyan nincs, hogy általánosan a legjobb. Nagymamám pl nem is tudná kezeli, ha a kezébe nyomnék egy IPhone-t viszont a "szar" 2000 forintos nagy kijelzős mobil jó.

Kinek milyen szolgáltatás kell, melyik tetszik, mit engedhet meg magának és ezek kombinációjából kijön, hogy neki mi a legjobb :)

2011. nov. 22. 09:30
 4/7 anonim ***** válasza:

Nokia 3210 a király.

Én azt használom időtlen idők óta és semmi baja sincsen.

a legjobb..:)

2011. nov. 22. 10:32
 5/7 A kérdező kommentje:
Huhh, köszönöm! Nehéz az élet ezt mindig is tudtam, de ment mindenkinek a zöld kéz! Viszont! Egy dolgot fel nem fogok, a Nokia N8-ban 12 megapixeles kamera, az N9-ben, ami pedig újabb elvileg, abban csak 8. És az N9 bőven 100 ezer ft felett van. Hogy akkor miért kerül valamiből szarabb, mint az előző modelbe...?
2011. nov. 23. 04:19
 6/7 anonim válasza:

Ez egész pontosan azért van így, mert az N9 nem az N8 utódja! Bár számszerileg valóban a következő, de most nem ez a tematika. Amúgy az N jelölés a multimédiára kihegyezett telefonokat jelöli, az E az üzleti vonalon mozog, a C pedig a mindenes.

Az N9 egyébként nem is Symbian rendszerű, hanem a Nokia és az Intel által közösen fejlesztett MeeGo platformra épül. Előbb a Nokia hátrált ki a rendszer mögül és fordult a WP7 felé, majd az Intel is kiszállt. A telefon viszont már kész volt, így piacra dobták, és a vártnál jobban teljesített, meglátjuk hogy végül is jól döntött-e a Nokia.

Tehát az N9 egy multimédiára kihegyezett mobil, nem az N8 utódja. Egyébként lesz utód, és ha rákeresel még cikket is találsz. Előzetes infók szerint marad a Carl Ceiss optika és a Xenon vaku, viszont már 16 mpx-es lesz a kamera és optikai zoom-ot fog kapni.

2011. nov. 23. 07:46
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Így már értem! Ment neked is a zöld kéz!
2011. nov. 23. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!