Mik a tapasztalatok a vistáról? Ajánlott asztali számítógépre?
Figyelt kérdés
2009. máj. 11. 16:21
1/4 anonim válasza:
Asztali gépre ha játszásra akarod használni, inkább XP-t telepíts mert a Vistán rengeteg játék nem indul/hibásan fut (fórumokról tudom) és Vistának 1.5x olyan gépigény kell, mintha sima XP-n tolnád a játékot.
Meg a Vista nagyon sok memóriát is foglal (azt hiszem kb. 600 MB) ellenben az XP sokkal kevesebbet (kb. 300-400 MB).
De te döntesz. ;)
2/4 anonim válasza:
Jobban jársz XP-vel. Egyébként általában a Vista hozza az XP sebességét, de inkább a támogatottsággal van baj. Ráadásul mindjárt itt a win7 is, inkább arra gyúrj, valószínűleg az fogja leváltani az XP-t (az már nyilvánvaló, hogy a vistának nem sikerült).
3/4 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal! Semmire sem ajánlott, de elvileg, ha a hardver bírja, mehet asztali gépre. Jelenleg az XP inkább, és/vagy valamelyik Linux, ha gondolod. Az utóbbi ráadásul ingyenes, bár ha játékra kell, akkor az XP a befutó.
4/4 anonim válasza:
Nekem Vista van, egyetlen olyan program nem volt még ami ne futott volna, kb 1,2 giga ramot megeszik a 3-ból. A játékok lassabbak mint XPn viszont sokkal stabilabb és sokkal szebb a rendszer. Viszont nem ajánlom a telepítésért mert nemsoká itt a Windows 7 elég jó kis rendszer lessz előreláthatólag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!