Mért szakad meg egyfolytába a wifi?
Figyelt kérdés
Van egy acer eee 1011px netbookom és feltettem rá a win7-tet és vagy meg se találja azt a wifit ami itt van tőlem 2 méterre vagy kb 2 percenként megszakad és alig tud visszacsatlakozni és azt írja ki hogy a legújabb hardver verzió van fent,de ez ubuntuval tökéletes volt ott talált 5 wifit és bármelyikre rátudtam csatlakozni és nem szakadt meg.2011. nov. 20. 07:21
1/1 anonim válasza:
Nem láttad még a UPC reklémot? Idézem: "Nekem is állandóan szakadozott a net, de a hiba nem bennem (ezúttal nem benned, Kérdező) hanem az internetkapcsolatban volt" :-) Más kezdő internetcsomagot választottál és csalódtál! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!