Integrált - külső videókártyám meghülyült? Egyszer egyik megy egyszer másik. Bővebben lent.
Figyelt kérdés
ASRock ALive NF7G GLAN alaplapom van, és egy ATI HD 5450 es videokártyám... na az a helyzet, hogy van hogy bekapcsolom a gépet és nem kapcsol be a monitor... ilyenkor át kell dugnom integrált videokártyára... onnan megy pár bekapcsolásig, majd ott nem megy, és akkor megint a külső videokártyára kell tolni.... nem tudjátok mitől lehet??? beállítási hiba, vagy sz@r az alaplapom??2011. nov. 19. 21:37
1/5 anonim válasza:
Szia
keress olyasmit a biosba hogy display stetings vagy VGA primari
ill auto
most hirtelen nem tudom hogy hol található az a beállítás ahol
Automatikusra lehet rakni hogy ha külső VGA van a gépedbe
Azt válassza elsődlegesnek
Ha nincs ilyen beállítás akkor szedd ki a külső VGA t
és tisztítsad meg a csatlakozó felületet
Mert valószínű hogy az ALAPLAPOD nem érzékeli idejében a VGA kártyádat és rákapcsol alaplapira
3/5 A kérdező kommentje:
azt néztem most h eddig biosba alapértelmezett vga a PCI volt amibe ugye nem volt semmi.. de átállítottam PCI-E re és ugyanugy nem megy a külső.... csak integrált... de vmikor meg az nem megy és hiába dugom ide oda csak a pcie megy... aztán az nem megy akk tehetem vissza... :/
2011. nov. 19. 22:20
4/5 anonim válasza:
Szia a linket nézted ?
re. Az új PCI Express rendszereknél az opció általában "PEG Port/Graphic Adapter Priority"-ként tűnik fel, ebben az esetben állítsuk "PEG"-re.
5/5 A kérdező kommentje:
elolvastam de nálam ilyen nincs... Onboard van, PCI, meg PCIE
2011. nov. 19. 23:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!