Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nem indul a gép, bootolásig...

Nem indul a gép, bootolásig sem jut el?

Figyelt kérdés
A gépem az egyik pillanatról a másikra nem indult be. Szétszedtem és azt tapasztaltam, hogy forog az összes ventilátor bekapcsolás után, azonban se a winyó led,sem a billentyűzet és egér nem világít, a dvd rom nem aktív...a képernyő marad alapállapotban. Kiszedtem a VGA kártyát, lekötöttem a winyót és a dvdromot, kiszedtem a ramokat, és mikor így elindítottam a gépet, akkor nem adott hangjelzést..a szokásos bippegést, meg semmit a hiányzó ramok miatt:( Mi lehet a hiba? Biztosan nem valami más alkatrész a hibás?
2011. nov. 19. 18:58
 1/6 anonim ***** válasza:
70% alaplap hiba. 29,2% tápegység. attól ,hogy forognak a ventik attól még lehet, hogy leégett:D velem is volt ilyen. szedd szét, nézd át, ha valahol kormos vagy nincs rajt valamelyik ellenállsáson szigetelés akkor az a hibás cucc, Ha nem akkor alaplap. Extrém esetként a maradék 1,8% ban processzor hiba.:)
2011. nov. 19. 19:03
 2/6 A kérdező kommentje:
Tehát lehet táphiba is? Azt nem tudod, hogyan tudnám biztosra kiszűrni? És amúgy kössz az infókat!!!!!!
2011. nov. 19. 19:06
 3/6 A kérdező kommentje:
Ja, és még valami! Videókártya hiba nem lehetséges?
2011. nov. 19. 19:07
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerviz nincs a közeledben, mert ott biztos le tudják tesztelni a tápot is, de elő tud fordulni, milyen a tápod?
2011. nov. 19. 19:29
 5/6 anonim ***** válasza:
2011. nov. 19. 19:38
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem hiszem ,hogy lehetséges lenne mert akkor még világít a dvd író meg stb...de amúgy az is lehet csak én nem hiszemD: próbáld kiszürni a legjobb, ha van csere alakatrész.
2011. nov. 20. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!