Miért nem működik a vezeték nélküli egerem?
Figyelt kérdés
Van egy Logitech M215 egerem, de nem működik! Bérelt géphez kaptam. Nem tudom h kell frissíteni! Kérlek segítsetek!2011. nov. 19. 11:32
1/3 anonim válasza:
Szia
driver fel van telepítve ?
elméletileg kell lenni az egéren egy kis mikrókapcsolónak azt kell addig nyomva tartani amíg nem találja meg a vevőrészt
kis usb stick
2/3 A kérdező kommentje:
már keresetem a neten, de a gyártó
de csak ezt írta ki: Software:
Title: Software Not Required
Software Version: N/A
Post Date: N/A
Platform: Windows XP
File Size: N/A
Download Instructions
This product does not ship with software. It uses the native USB drivers already present in your operating system.
az alján nincs connetct gomb, de van rogramja: logitech_connetc.exe , de a bekapcsolásnál leakad
2011. nov. 19. 13:01
3/3 lordsithlord válasza:
Valahol biztos, hogy van egy connect gomb rajta, csak jól el lehet dugva. Minden vezetéknélküli eszközön van, mivel csak azzal lehet összepárosítani az adó és a vevőegységet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!