Mit gondoltok erről a konfigról?
CPU: AMD Athlon II X3 460 3.40GHz AM3
VGA: Sapphire ATI Radeon HD5670 1GB DDR3
Alaplap: Asrock N68-S3 UCC
RAM: Kingston DDR3 1600MHz 4GB HyperX XMP BLU CL9
Játékhoz lenne,de nagyon soakt nem tudok rá költeni,ennek a 4 dolognak kéne kijönnie 60ból.
HD5670 1 giga DDR3 vagy 512 DDR5?
Te melyiket vennéd nagyokos?
Amúgy meg tényleg sok eszed van ha megvetetnél egy AM3-s deszkát amikor van AM3+-os is.
Már megbocsáss a lapot azért javítottam mivel a fent említett ASUS-nak nincs teljes körű támogatottsága az egyik legnépszerűbb CPU a Phenom II X4 955 felett. Az MSI-nek van.
Amúgy ha felettem állsz miért van az hogy egy tényt se bírsz a saját igazad miatt felhozni?
Őszintén a kettő között nem sok különbség, de attól te melyiket vennéd?
Hart:
Szerintem hiába is vitatkoztok, én már rájöttem hogy vannak itt olyan magukat ku.va okosnak gondoló emberkék, mint pl Tudor Vidor és társai, akik képesek bármibe belekötni, még akkor is ha egyértelműen igazad van.
Aki ért hozzá úgyis tudja hogy ugyanannyi pénzből a te konfigod jobb, nekik meg hagy járjon a pofájuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!