Mennyire jó ez a VGA játékra?
Mennyire jó, milyen játékok futnak, milyen felbontásban, meddig lesz jó kártya?
Sapphire HD6870 1GB
Ez már egy felső kategóriás vagy közép?
Mivel a GTX570 felső közép kategóriás, és lealázza a 6970-et, így a 6970 egy felső közép kategóriás pohár alá tét.Úgy ahogy írtad.
Tessék ez egy kivesézős teszt.
Remélem olvasás megy.
Amúgy gondold el én tanultam, itt az a baj hogy te nem eleget, de azért fel vágsz.
Amúgy azt az oldalt hanyagold mivel 4 eredmény alapján összehasonlítani két kártyát? Ez téged is minősít ha ennyiből ítélsz.
Mi ez a marhaság? "Amúgy meg igaz a GTX570 felső közép kategória lenne, de mivel ez magyar piac itt az már felső kategóriának számít."Ki ez a kontár, ilyet még nem hallottam a szakmába.Megáll az ember esze, te Hart mivel foglalkozol, import-export adatgyűjtéssel?
53%-ban hasznos válaszokat adónak igaza van, a HD6970 egy felső közép kategóriás, és a GTX580-as felső kategoriás. Hart kivesézős tesztjén tisztán látszik.
1:24-es teljesen jól írta le:
HD6950-6970-GTX570-GTX580 felső kategória (bármelyik tesztben megnézi valaki, rájön)
HD6850-HD6870-GTX560-GTX560Ti felső közép (itt is az 560Ti a legerősebb, ami ügyesen be van lőve kb éppen a felső kategória alá)
HD6770-HD6790-GTX550Ti közép (ehhez nincs mit hozzáfűzni, így van)
HD6750-HD6670-GTS450 alsó-közép
Öcsém magyar piaci helyzetről hallottál már?
Általánosságba elmondható hogy máshogy skálázódik picivel.
Meg amúgy nézd át a tesztet. és igen gondold el a HD6970 FELSŐ kategória. Amúgy meg a GTX570 nem erőseb.
Azt meg bírom bennetek hogy szerintetek nincs felső kategóriás AMD kártya? Mivel ti ezt állítjátok.
"Amúgy gondold el én tanultam, itt az a baj hogy te nem eleget, de azért fel vágsz."
Nem tudom ki lehetett a tanárod, de pocsékul tanított, esetleg nem figyeltél rendesen.Úgy tűnik a tanulás kevés, jobban jártál volna ha megtanulod, nem csak tanulod.
"Öcsém magyar piaci helyzetről hallottál már?"
Ha az öcséd lennék mélységesen szégyelném magam, ezzel a hozzáértéssel, és még fitogtatod.
"Meg amúgy nézd át a tesztet. és igen gondold el a HD6970 FELSŐ kategória."
Attól, hogy elgondolom a HD6970 FELSŐ kategóriás kártya, attól még nem lesz az.
Te a gondolataidra alapozol, az oly kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!