Mekkora winchestert vegyek?
Elégnek elég lenne a 40 Gb-os, de én újonnan 250 Gb alatt nem találtam merevlemezt. Használtan volt 80 Gb-os, de csak néhány ezerrel lett volna olcsóbb, mint az új 250-es, ezért inkább azt vettem.
Nézz körbe, és ha találsz jó árban 40 Gb-ost, akkor meg lehet venni, de ha csak 2-3 ezret spórolnál vele, akkor nem.
Nem megy el 15GB-on a Win7, nekem most csak a Win7 van fent összes frissítéssel együtt, meg a legfontosabb programok, és ez 19,2GB, úgy hogy pont a héten telepítettem újra.
Ez még terjeszkedni is fog idővel.
Én Win7 alá rendszerpartíciónak nem tennék 35-40 gigánál kisebbet.
Igazából csak attól függ, tudsz-e 40 Gb-os merevlemezt venni, mert elégnek biztosan elég lesz ez az operációs rendszernek.
Csak az nem biztos, hogy kapni is fogsz ekkorát, illetve lehet alig lesz csak olcsóbb, mint a nagyobb.
25 körül kaphatsz SSD-t 60GB körül, bár nagyon utána kell járni hogy milyen és megéri e, stb.
Merevlemezből sztem legjobb a felosztod az 500GB-set, úgy hogy egy jó 40-50 minimum legyen a rendszernek.
40GB-s lemez kicsi, is, valószínűleg lassabb is lenne, és árban sem érné meg, akkor már inkább egy másik nagyobb lemez.
Nekem mindig is 2 partíció volt egy lemezen, még soha nem volt kihatással az egyik a másikra.
De mondom, ha találsz is, akkor inkább 80-as legyen, az a biztos, vagy megnézed mi van jó árban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!