Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez egy gamer gép?

Ez egy gamer gép?

Figyelt kérdés

[link]

hát tudom hogy nem teljesen gamer ez a laptop de azért bízok benne hogy 2x AA val és ugy highon elvinné a BF3-at?

2011. nov. 17. 09:54
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Inkább mid és 0x AA.
2011. nov. 17. 09:57
 2/17 anonim ***** válasza:
de nem értem minek egy gamer laptopot venni...egy laptop nem arra való hogy játszunk vele:) üzletembereknek fejlesztették inkább ki. ennyi pénzből olyan gépet veszel asztaliba hogy az már vinné a bf3at highon 2xaa val
2011. nov. 17. 11:12
 3/17 P.O.C. ***** válasza:

+1 az utolsó válaszra.

Egy valamirevaló Gamer laptop 4-500 eFt -nál kezdődik. Asztaliból meg már kétszázból olyan konfigot veszel, hogy nincs az a játék, ami kifogna rajta.

2011. nov. 17. 11:17
 4/17 A kérdező kommentje:

A lényeg hogy én tudom, több okkal is.

1. nem szeretem ha sok helyet foglal.

2. koleszos vagyok és a suli gépeit használom, szeretnék egyet karácsonyra kérni.

3.csak mert tetszik :D

2011. nov. 17. 11:18
 5/17 anonim ***** válasza:
Akkor még gyűjtsetek vagy 100ezet és menni fog a BF3 highon.
2011. nov. 17. 11:35
 6/17 anonim ***** válasza:

Az acer nem megbizhato marka laptopok teren!

Nagyon melegedosek, en inkabb dell-t hp-t esetleg toshiba-t vennek :D

2011. nov. 17. 14:02
 7/17 anonim ***** válasza:

Hát azért egy Dell is i5-i7 konfiggal...aaz kifejezetten olyan mint egy kazán.

Amúgy válaszoló érveire:

sok helyet foglal...egy laptop 2x több helyet elfoglal mint egy monitor, a gép pedig megfér az asztal alatt is.

Meg ennyiből kijössz egy fullos géppel, és egy nagyobb monitorral, míg a laptopnak csak 14"-os.

Attól függetlenül, ismerősi körben a legtöbb tönkrement laptop acer volt, meg az 1 év garival sem vállalják túl a dolgot. GT 540M a legalapabb videókari ha játszani akarsz, de én akkor is azt mondom hogy még mindig sokkal nyerőbb egy asztali pc játékra.

2011. nov. 17. 14:30
 8/17 anonim ***** válasza:
LAPTOP NEM JÁTÉKRA VALÓ!!!!!!!!!!! FOGJÁTOK MÁR FEL!!! HA LAPTOPON AKARSZ JÁTSZANI (FŐLEG BF3-AL HIGH-ON 2xAA-VAL) AKKOR NEM ÚSZOD MEG 500K ALATT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. nov. 17. 15:53
 9/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat bár koleszba nem lehet asztali gépet behozni. És nem az volt a kérdés hogy melyik gép viszi el a BF3-at highon, hanem az hogy ez elviszi ez, kedves utolsó idegbeteg válaszoló.
2011. nov. 17. 19:43
 10/17 anonim ***** válasza:

Úgy látom szövegértéssel bajod van! Azt sem tudod mit írtál?! "...nem az volt a kérdés hogy melyik gép viszi el a BF3-at highon..."

Kérdés: "...bízok benne hogy 2x AA val és ugy highon elvinné a BF3-at?"

LAPTOP NEM JÁTÉKRA VALÓ!!!!!

2011. nov. 17. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!