Ez egy gamer gép?
hát tudom hogy nem teljesen gamer ez a laptop de azért bízok benne hogy 2x AA val és ugy highon elvinné a BF3-at?
+1 az utolsó válaszra.
Egy valamirevaló Gamer laptop 4-500 eFt -nál kezdődik. Asztaliból meg már kétszázból olyan konfigot veszel, hogy nincs az a játék, ami kifogna rajta.
A lényeg hogy én tudom, több okkal is.
1. nem szeretem ha sok helyet foglal.
2. koleszos vagyok és a suli gépeit használom, szeretnék egyet karácsonyra kérni.
3.csak mert tetszik :D
Az acer nem megbizhato marka laptopok teren!
Nagyon melegedosek, en inkabb dell-t hp-t esetleg toshiba-t vennek :D
Hát azért egy Dell is i5-i7 konfiggal...aaz kifejezetten olyan mint egy kazán.
Amúgy válaszoló érveire:
sok helyet foglal...egy laptop 2x több helyet elfoglal mint egy monitor, a gép pedig megfér az asztal alatt is.
Meg ennyiből kijössz egy fullos géppel, és egy nagyobb monitorral, míg a laptopnak csak 14"-os.
Attól függetlenül, ismerősi körben a legtöbb tönkrement laptop acer volt, meg az 1 év garival sem vállalják túl a dolgot. GT 540M a legalapabb videókari ha játszani akarsz, de én akkor is azt mondom hogy még mindig sokkal nyerőbb egy asztali pc játékra.
Úgy látom szövegértéssel bajod van! Azt sem tudod mit írtál?! "...nem az volt a kérdés hogy melyik gép viszi el a BF3-at highon..."
Kérdés: "...bízok benne hogy 2x AA val és ugy highon elvinné a BF3-at?"
LAPTOP NEM JÁTÉKRA VALÓ!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!