Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Intel celeron e3300-hoz...

Intel celeron e3300-hoz melyik hűtőt ajánljátok? Illetve melyik hány °C-on tartaná terhelés alatt illetve amikor csak netezek?

Figyelt kérdés

tudom hogy nem valami erőmű ez a proci de közeljövőben lesz új gép (bulldozerek megjelenésekor) és az újabb fajta bulldozerhez is ezt használnám.

szóval ezek közül valamelyik:

Arctic Cooling Freezer 13

Arctic Freezer Xtreme Rev 2 (nekem ez a legszimpatikusabb)

Cooler Master Blademaster R4-BMBS-20PK-R0

Cooler Master Hyper TX3

szóval melyik milyen hőmérsékleten tartaná a mostani procit és melyik lenne elég a következő bulldozereknek?

2011. nov. 16. 23:12
 1/6 anonim ***** válasza:
A Bulldozerek már megjelentek, de nem ajánlott megvenni, mert erősen túl van árazva, és nem hozza a várt teljesítményt.
2011. nov. 16. 23:28
 2/6 A kérdező kommentje:
a C0 steppingesekre gondoltam : )
2011. nov. 16. 23:30
 3/6 anonim ***** válasza:

Hát reméljük azok már jobbak lesznek, de én már csak akkor hiszem ha látom, ezeket is hogy beharangozták, aztán meg nesze semmi fogd meg jól...

Egyébként a fenti hűtők szerintem kevesek lesznek a Bullra, talán a 2. jó lehet, de a többit nem venném meg ilyen procira.

De még nézd meg ezeket is: Cooler Master Hyper 212+, Arctic Freezer 13 Pro, Gelid Tranquillo.

2011. nov. 16. 23:53
 4/6 A kérdező kommentje:
és ezek közül melyik tartaná a legalacsonyabb hőmérsékleten?
2011. nov. 16. 23:58
 5/6 anonim ***** válasza:

Eléggé hasonló hűtők, szóval nagy különbség nem lehet közöttük, max pár fok.

Amúgy passz.

2011. nov. 17. 00:07
 6/6 A kérdező kommentje:

és ezek közül valamelyik? (igaz hogy kicsit drágábbak de ha már veszek hűtőt akkor valami normálisat szeretnék):

Cooler Master Hyper 612S (H-B6)

Thermaltake CL-P0554D Spinq VT

Noctua NHU09BSE2

2011. nov. 17. 07:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!