Intel celeron e3300-hoz melyik hűtőt ajánljátok? Illetve melyik hány °C-on tartaná terhelés alatt illetve amikor csak netezek?
tudom hogy nem valami erőmű ez a proci de közeljövőben lesz új gép (bulldozerek megjelenésekor) és az újabb fajta bulldozerhez is ezt használnám.
szóval ezek közül valamelyik:
Arctic Cooling Freezer 13
Arctic Freezer Xtreme Rev 2 (nekem ez a legszimpatikusabb)
Cooler Master Blademaster R4-BMBS-20PK-R0
Cooler Master Hyper TX3
szóval melyik milyen hőmérsékleten tartaná a mostani procit és melyik lenne elég a következő bulldozereknek?
Hát reméljük azok már jobbak lesznek, de én már csak akkor hiszem ha látom, ezeket is hogy beharangozták, aztán meg nesze semmi fogd meg jól...
Egyébként a fenti hűtők szerintem kevesek lesznek a Bullra, talán a 2. jó lehet, de a többit nem venném meg ilyen procira.
De még nézd meg ezeket is: Cooler Master Hyper 212+, Arctic Freezer 13 Pro, Gelid Tranquillo.
Eléggé hasonló hűtők, szóval nagy különbség nem lehet közöttük, max pár fok.
Amúgy passz.
és ezek közül valamelyik? (igaz hogy kicsit drágábbak de ha már veszek hűtőt akkor valami normálisat szeretnék):
Cooler Master Hyper 612S (H-B6)
Thermaltake CL-P0554D Spinq VT
Noctua NHU09BSE2
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!