Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogy érné meg a legjobban? I3...

Hogy érné meg a legjobban? I3 vagy amd x4 965?

Figyelt kérdés
újítom fel a gépet és már csak új alaplap és proci kell de nem tudom hogy jönnék ki jobban mivel az új intel processzorok elvileg nagyon erősen de már csak vagy a 4magos amd vagy az i3 (2120) fér bele a keretbe de nem tudom hogy később nem.e fog hiányozni az a 2 mag. 70.e Ft maradt egy jobb alapra és procira. esetleg valahogy i5-t ki lehet hozni ebből a pénzből? de ha lehet nem az ár szerint növekvő első gagyi alaplappal.(Ami eddig van 4x4 GB kingston hyperx ddr3 1600MHz RAM, msi r6850 cyclone 1gb gddr5, fps hexa 500wattos táp.)
2011. nov. 16. 15:59
 1/5 anonim ***** válasza:
én az X4 965öt ajállom....nekem is az van...sokkal olcsóbb és egy AM3+ alaplapot tudtam bele venni meg azért ugye nem mindegy hogy 2 mag vagy 4 mag...:)
2011. nov. 16. 16:07
 2/5 anonim ***** válasza:

70-ért ez fér bele:

Alaplap:

[link]

CPU:

[link]

i5 csak úgy fér bele ha valami gagyi H61-es alaplappal veszed.

2011. nov. 16. 16:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Ezen most lehetne napokig vitatkozni, mert mindenki azt fogja ajánlani ami neki van/jobban tetszik.Nekem i3 megvagyok vele elégedve, de szerintem kb. tök mindegy hogy melyiket veszed, ha játékra kell nem lesz 5 FPS különbség.Talán ha kicsit gyengébb videokártyád lenne akkor azt mondanám hogy az AMD-t vedd, mert alacsonyabb beállításokon kicsit jobban teljesít, persze csak akkor hogyha használja is a program a 4 magot.
2011. nov. 16. 16:37
 4/5 Panda Péter ***** válasza:
én a phenom mellett vagyok, mert minFPS-ben sokat hoz a +2 fizikai mag, plusz tuningolni is tudod.
2011. nov. 16. 16:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Jól írta itt valaki ezen megint lehetne vitázni eleget, de minek. Amúgy én is azt mondom a Phenomot vedd.
2011. nov. 16. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!