Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik vga legyen?

Melyik vga legyen?

Figyelt kérdés

[link]

vagy

[link]

dx10-hez kell. a szoftveres hibalehetőségről halottam már és tapasztaltam mert volt már SLI rendszerem, de a mostani lapom nem támogatja a többGPU-s megoldást igy erre gondoltam. illetve tesztek alapján szépen leveri a GTX580-at sok játékban.

2011. nov. 16. 11:46
 1/8 pink07 ***** válasza:
hát a 2gb set!
2011. nov. 16. 11:50
 2/8 A kérdező kommentje:
2GB? 2x1GB
2011. nov. 16. 11:53
 3/8 anonim ***** válasza:
Felesleges ilyen drága VGA-t venni.full HD-ra bőven elég egy GeForce GTX 560.
2011. nov. 16. 11:57
 4/8 A kérdező kommentje:
mind mondtam hosszútávra tervezek
2011. nov. 16. 11:58
 5/8 anonim ***** válasza:

Hosszútávra jobban jársz egy sima HD6870-essel...olyan 2 évig biztos nem lesz vele gondod, onnantól is inkább technológiai avulása lesz, nem pedig teljesítménybeli (lásd az elmúlt évek kártyáit...nyers erőben ugyanazok, de mégi az új többet tud).

Technológiailag meg egy drága kártya is ugyanúgy elavul...és ezek amiket nézel kb komplett gép árával vetekednek...szóval én azt mondom hogy ezen a szinten már nem éri meg az ár alapján, teljesítményben biztos hogy nem lesz vele gondod, szóval ha a 2 közül nézzük akkor második.

2011. nov. 16. 12:05
 6/8 anonim ***** válasza:

Az utolsóval értek egyet.

Egyébként a HD6870X2 erősebb, de többet is fogyaszt.

2011. nov. 16. 12:15
 7/8 A kérdező kommentje:
Én jó pár külföldi tesztett néztem és azért van ahol 60-80fps-el is megelőzte átlagba a GTX580- a szoftveres dolgoktol kicsit tartok cf esetén de a 1GPU-s radeonommal is sok baj van szoftver terén.
2011. nov. 16. 12:18
 8/8 anonim ***** válasza:

Egyet értek velük én is.

Egyik se.

Amúgy mivel neked már sokszor leírtam kedves kérdező a véleményemet ezekről így most kihagynám.

2011. nov. 16. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!