Pink07 kérdése:
Ezzel a rendszerrel vinni kellene a star wars the force unleashed 2 PC?
Figyelt kérdés
Intel Pentium Processor P6000
(3M Cache, 1.86 GHz)
3gb drr3 ram
512mb ati mobility radeon HD 5145
A játék kalóz, s mikor mindent maxra tettem, akkor úgy belassult..., olykor akadt is. Hiába nem töltöttem volna le, megnéztem a gépigényét, és aszerint vinnie kellene.
A star wars the force unleashed ultimate sith edition fut maxon.
Mi lehet a baj?
2011. nov. 16. 08:16
1/4 anonim válasza:
Lehet, hogy a játék. Persze nem biztos, mert ha a neten az volt, amit a bolti CD-ről loptak ki, akkor nem lenne vele baj. Véletlenül nem Repack?
2/4 A kérdező kommentje:
Hát ahol letöltöttem, ott nem írnak semmi ilyet, de amúgy az mi?
2011. nov. 16. 09:22
3/4 anonim válasza:
Az az, hogy valaki kimásolja az eredeti CD-ről, feltelepítő, módosítja, csinál belőle egy telepítőt és feltölti a netre, és utánaírja (persze nem mindig) hogy Repack by (utána a neve). A lényeg hogy módosítva van a saját ízlése szerint.
4/4 anonim válasza:
Amúgy ezen a gépen maxon nem fog menni.
Ja és ha a harcnál szakad be egy kicsit az direkt megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!