Ezzel a procival kitudok hajtani egy GTX580 VGA-t?
2011. nov. 15. 20:52
1/5 anonim válasza:
Nem eri meg fx procit venni mert nem eri meg az arat
Ha nagyon akarsz akkor vard meg mig kijonnek a c0 steppingesek valamikor jovo ev elejen
2/5 anonim válasza:
Egy AMD Phenom II X4 965 is erősebb nála.
3/5 anonim válasza:
Nem.
Ez az FX kb egy Athlon II X3-nak felel meg teljesítményben, olvass:
Egyik FX-et sem érdemes most megvenni, túl vannak árazva tudásukhoz képest...
Jobban jársz egy jobb fajta Phenom II X4 procival.
4/5 A kérdező kommentje:
és azzal ami most van nekem ?
2011. nov. 15. 22:01
5/5 anonim válasza:
Szerintem a mostani így felhúzva igen jól vinné. De jobb ha tudod, hogy a VGA nem függ a CPU-tól és fordítva. Ott rontják el az emberek, hogy megkérdik: ez a proci vinné? Miért vinné? Kéne hogy vigye? Ezt maximum alkalmazásokra lebontva kérdezheted meg. Lehet, hogy egy GTA4-nek a proci kevés de a vga sok lenne vagy egy Crysis2-nek a proci jó, de a vga kevés. Ezek az arányok sajnos alkalmazásonként változnak. Én tudnék neked írni olyan játékot, ami egy régi Prescott egy magos P4-en futna, de egy GTX580 vga kéne hozzá hogy rendesen menjen. Na ez milyen? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!