Melk jobb RAM és miért?
Figyelt kérdés
Corsair 8GB (2x4GB) DDR3 1600MHz
vagy
Kingston 8GB (2x4GB) DDR3 1600MHz
Melyket válasszam és miért?
2011. nov. 15. 20:00
11/18 anonim válasza:
Én Corsair-t vennék! Kingston sajnos össz*sz*rta magát... Most Kingmax van, de nem valami jó... "Olcsó húsnak, híg a leve..." Legközelebb Corsair-t veszek!
12/18 anonim válasza:
Elmondanád miért nem jó a Kingston?
Tudod ilyen infók vidékre nem jutnak. Miért is?
13/18 anonim válasza:
Valami problémája volt, nagy nehezen megoldottam, de 1 év múlva behalt... (Pittyegett a gép) Bármit csináltam nem volt jó, kipróbáltam másik RAM-al és jó volt... Kingmax-ot vettem egyből jó is volt, de ez is kicsit furcsa... Szóval ha behal akkor szerencsét próbálok a Corsair-al!
14/18 anonim válasza:
Ja hogy neked szállt el.
Bocs én azt hittem hogy szidod az egész márkát vagy hogy valami széria hiba van mert eddig nem tudtam róla.
Amúgy ha minden rendben van a gépeddel és a ramok fesze is rendbe van akkor nem fog elszállni a Kingmax.
15/18 anonim válasza:
Neeem... A Kingston és a Kingmax is nagyon jó márka, viszont az emberiség még sajnos nem jutott el odáig, hogy minden darab hibátlan legyen... :(
16/18 anonim válasza:
Az ha engem kérdezel nem a mi életünkbe lesz.
18/18 anonim válasza:
Ja meg van olyan lista minden alaplapnál, hogy kompatibilis ramok listája. Ha ránézel, látod melyek teszteltek és biztosan működnek. Lehet, a tied a te alaplapodban nem volt éppen 100-as, ezért halt el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!