ATI vagy nVidia?
Melyik a jobb hosszú távra?? INTEL Core i5 2400 proci mellé!!
Ebben a kettőben gondolkodok:
Azonos árban vannak, hasonló a teljesítményük is, azt vedd amelyik szimpatikusabb.
Ha nem kell Physix & Cuda, illetve 3D Vision, akkor válaszd a Radeont. Ha ezekre igényt tartasz, GeForce.
Nézz utána, kedves kérdező. Mindkét kártya tökéletesen alkalmas játékra az említett játékokkal.
Azért megpróbálom leírni, tömören...
Physix: Az Nvidia saját megoldás valós idejű fizikára a játékokban. Nem sok játék használja, mert csak nVidia kártyával működik. Szerintem felesleges. (nekem itt van 2008 óta, a kártyam tudja és alig volt használva ezen szolgáltatás...)
CUDA: Olyan programokban amik használják, egy hasznos dolog. Például a videókártya felgyorsíthatja a videó konvertálást bizonyos formátumokba, stb.
3D Vision: A játékok (szemüveges) 3D-ben futnak, lehet kapni külön Nvidia szemüveget kiegészítőként.
A legtöbb embernek ezek a szolgáltatások feleslegesek. Ezért mondtam, hogy az döntsön, kellenek-e ezek.
Én a Radeonra szavazok.
A Flex tök ugyan az mint a sima a több monitoros kiépítést levéve.
ma 15:54
Az egy sima GTX560. Ez már egy erősen gyári tuningolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!