Márkíí kérdése:
Gygabyte Ati Radeon HD6670 1GB Játék céljára megfelelne szerintetek? Gondolok itt pl: GTA IV, Battlefield 3, NFS Hot Pursuit, stb. Ezek szállnának maxon? Vidi kártyára 25ezer körül gondolkozok, pár ezres eltérés nem lenne gond.
Figyelt kérdés
2011. nov. 13. 14:21
11/15 anonim válasza:
NFS Hot Pursuit menne maxon, annak nagyon gyenge gep is eleg. The Run Frostbite 2-es mint Bf3 szal, egyik sem menne, mert a 6670 ehez keves, minimum 1gigas 6770 kell hozzajuk, Gta 4 meg ennel is komolyabb kartyat ker...
12/15 anonim válasza:
nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem 6670-es van DDR3 2GB, de a Battlefield 3 high beállításon szalad mint a szél
13/15 anonim válasza:
Aha, de milyen felbontáson?
Amúgy kissé hitetlen vagyok, mivel ami egy HD 6850-nek nem ment, egy HD 6670-nek fog. Valószínű.
14/15 anonim válasza:
1600x900, 1-2 dolog lejjebb van állítva, de a többi beállítás High
15/15 anonim válasza:
1280x720-ban Ultrán már szaggat a Battlefield 3 a 6670-esen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!