Ez a kártya hogy bírná a gyűrődést?
ugy láttom támogasa a DX11-et . van még hozzá egy i5 procim , a monitort most ajándékba kaptam aminek a felbontása 1600x1.... nem tudom fejből:S:D na szóval ezze a monitorral ezzel a vga karival tudnék maxon játszani , és mondjuk 5 évet kihuzna? tudom hülye kérdés de létszi jó lenne tudnom :)
akkor nézzük igy:
3-4 évre:
6970
2GB DDR5
5000Mhz
810Mhz
6990
2x4GB DDR5
5000Mhz
2x820Mhz
Én biztos nem venném meg, sokat fogyaszt, melegszik, nagy, és drága. 3-4 év múlva meg már nagyon elavult lesz... Már jövőre jön a DX11.1 amit kapásból nem fog tudni, 4 év múlva meg ki tudja mi lesz...
Én inkább úgy csinálnám hogy maximum fele ennyiből vennék most egy jó kártyát, pl HD6950. Ezzel 2 évig simán elvagy.
A pénz másik felét eltenném, és 2 év múlva eladnám a Hd6950-et és megint vennék egy akkori új kártyát kb ennyiért mint most, amivel 2 évig megint elvagy, így végig elég modern és jó kártyád, és lehet még pénzben is jobban jössz ki.
Én most pl ezt venném:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!