Lehetséges két gépet összekötni UTP-vel adatmentés céljából?
Annyit hallottam hogy Cross-os kábel kell hozzá,meg hogy távoli asztali kapcsolatot kell létrehozni...
Bár a kapcsolat létrejött,a két gép látja is egymást de távoli asztallal valahogy nemtudok belépni arra a gépre, ahonnan az adatot szeretném lementeni a sajátomra.
Igen,pont a vinyókivételt akartam ezzel kiküszöbölni.Pláne ha garis,lematricázott oldallapos,akkor meg felesleges belenyúlni hardveresen ha szoftveresen szar.A vinyókivételes megoldást már régóta csinálom,csak egyszerűbb lenne 1 darab utp-t cipelni magammal,külső házat meg külső vinyót hátrahagyva.
Tehát én a szétszedésmentes adatmentésre keresek választ,amihez nemkéne külső vinyó...
Jah értem, akor még van egy olyan megoldás, hogy ethernet kábellel ruteren keresztül kötöd össze a két gépet, majd helyi hálózatot állítassz, be ez egy kicsit bonyolult, nekem sose sikerült elsőre.... És egy párszor újra kell indítani miatta a számítógépet, de meg lehet csinálni!
Hálózati helyeken jobb gomb, tulajdonságok.
ablak bal oldalán otthoni vagy kisebb munkahelyi hálózat beállítása. innen kezdve értelemszerűen állítgatni a kérdésekre a válaszokat.
Mindkét gépen el kell intézni. Értelemszerűen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!