DDR RAM-okon belül mind1 h milyet veszek?
Figyelt kérdés
Az alaplapba sima DDR RAM megy... de a DDR RAM-okon belül nem kell nézni más kritériumot,biztos jó az összes DDR?2011. nov. 11. 22:45
1/4 anonim válasza:
2/4 A kérdező kommentje:
Félreérted,én nem a DDR1/2/3 közötti különbségeket kérdem. Tudom hogy nekem DDR1 kell. De a DDR1 ből is több van több chip-el stb. Engem ezek a különbségek érdekelnek.
2011. nov. 11. 22:50
3/4 zeronibble válasza:
Kingston, Kingmax, Hynix, amire emlékszem, hogy nagyon megbízhatók voltak akkoriban. Fontosabb, hogy ne fogdossák műszálas pulcsis boltosok, mielőtt a gépedbe kerül.
4/4 rudynho77 válasza:
Nem feltétlenül jó minden ddr ram a gépedbe.
Attól függ milyet támogat.
Ugyanis nem mindegy.
Pl: van ddr1/266mhz,ddr1/333mhz,ddr1/400mhz ezeken felül pedig még a memóriák időzítése sem midegy Pl: CL 2.5 .....stb.
Nézd meg az alaplapod mit fogad el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!