Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mennyire jó ez a gép? Megér...

Mennyire jó ez a gép? Megér 10 000 ft-ot?

Figyelt kérdés

Az adatok:

IBM Thinkcentre P4 3.00 GHz WIFI

IBM Thinkcentre P4 3.00 GHz WIFI

CPU: Intel Pentium 4 3.00 GHz

Alaplap: Intel i945P/PL/G/GZ

Memória: 512 MB DDR 266MHz

HDD: 40GB ATA

VGA: Intel 82945G

Ethernet: IBM Pro/1000 PM

DVD olvasó

Linksys PCI WIFI

Telepítő és driverek a winchesteren

Az adatokat elmagyaráznátok? Nem nagyon értem. Köszönöm.

2011. nov. 10. 21:23
 1/6 anonim ***** válasza:
50%
Meger de ez a gep mar netezni is alig jo
2011. nov. 10. 21:25
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

IGEN !!

2011. nov. 10. 21:36
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy írtatok! Annyit megtudnátok mondani, hogy mennyire bővíthető még ez a gép?
2011. nov. 10. 21:43
 4/6 Heckler ***** válasza:
Semennyire. Minden szempontból elavult.
2011. nov. 10. 22:01
 5/6 anonim ***** válasza:

Úgy bővíthető, ha találsz hozzá használt alkatrészt. De nem érdemes, mert használtan 15 ezerért sokkal jobbat kapsz, mint ha erre még 10 ezret ráköltenél.

Egyébként ehhez hasonlót nem tudtam eladni 7000-ért vaterán(kb. ugyanaz a proci, geforce 4 videokártya, de csak cd olvasó).

Netezni amúgy Windows XP-vel vagy egy régebbi linux disztribúcióval elég, csak flashes tartalmak szaggatnának vele durván.

2011. nov. 10. 22:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Tízért akárhogy is megéri, még ha csak a sarokban áll tartaléknak, egy túláramos totálkár esetére. Én ilyenen netezek, sőt Photoshopot is használok, mindössze annyi, hogy tettem bele egy erősebb videókártyát (filléreset), és három winyója van. Tönkerement egy villámtól a nagy gépem, és amég nincs miből megcsinálni, ezt használom. Kicsit lassabb, de amúgy nincs vele gond.
2011. nov. 11. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!