Mennyire jó ez a gép? Megér 10 000 ft-ot?
Figyelt kérdés
Az adatok:
IBM Thinkcentre P4 3.00 GHz WIFI
IBM Thinkcentre P4 3.00 GHz WIFI
CPU: Intel Pentium 4 3.00 GHz
Alaplap: Intel i945P/PL/G/GZ
Memória: 512 MB DDR 266MHz
HDD: 40GB ATA
VGA: Intel 82945G
Ethernet: IBM Pro/1000 PM
DVD olvasó
Linksys PCI WIFI
Telepítő és driverek a winchesteren
Az adatokat elmagyaráznátok? Nem nagyon értem. Köszönöm.
2011. nov. 10. 21:23
1/6 anonim válasza:
Meger de ez a gep mar netezni is alig jo
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy írtatok! Annyit megtudnátok mondani, hogy mennyire bővíthető még ez a gép?
2011. nov. 10. 21:43
4/6 Heckler válasza:
Semennyire. Minden szempontból elavult.
5/6 anonim válasza:
Úgy bővíthető, ha találsz hozzá használt alkatrészt. De nem érdemes, mert használtan 15 ezerért sokkal jobbat kapsz, mint ha erre még 10 ezret ráköltenél.
Egyébként ehhez hasonlót nem tudtam eladni 7000-ért vaterán(kb. ugyanaz a proci, geforce 4 videokártya, de csak cd olvasó).
Netezni amúgy Windows XP-vel vagy egy régebbi linux disztribúcióval elég, csak flashes tartalmak szaggatnának vele durván.
6/6 anonim válasza:
Tízért akárhogy is megéri, még ha csak a sarokban áll tartaléknak, egy túláramos totálkár esetére. Én ilyenen netezek, sőt Photoshopot is használok, mindössze annyi, hogy tettem bele egy erősebb videókártyát (filléreset), és három winyója van. Tönkerement egy villámtól a nagy gépem, és amég nincs miből megcsinálni, ezt használom. Kicsit lassabb, de amúgy nincs vele gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!