Ez a videokártya működne a gépemmel?
Figyelt kérdés
Videokártya: [link]
Alaplap típusa: Hewlett-Packard System Board A05
Jelenlegi videokártya: [link]
2011. nov. 10. 21:05
11/18 anonim válasza:
ma 21:46
Az ATI drága és gyenge?
Kezded te is a marhaságot? Először tájékozódj aztán írjál.
12/18 A kérdező kommentje:
Még lenne 1 kérdésem!
Az alaplapomnak van 3 PCI (NEM PCIe!) csatlakozója.
Tehát az lenne a kérdésem, hogy abba is rakhatok videokártyát? (nyilván nem AGP-st, hanem PCI-ost.)
2011. nov. 10. 21:53
13/18 anonim válasza:
én számítástechnikai boltban dolgozok és pl.: a GTS 250 elvileg =9800GTX+25% teljesítmény és én nem érzem azt a 25%-ot és a régen nagyon áldott 9800GTX is csak egy 8900GTX+órajel emeléssel.M?eg nem kéne átverni a vevőket hisz az nvidia vgak egy része csak át van nevezve és a GTX590 sem az ami hanem egy feltúrbozott GTX 560 vagy 580
14/18 anonim válasza:
nem abba ilyen faxmodem meg egyebek mennek.
15/18 A kérdező kommentje:
Ok.
2011. nov. 10. 21:54
16/18 anonim válasza:
Léteznek PCI videokártyák is, csak olyat már szinte a használt piacon se kapsz meg amúgy is azok semmire nem jók már.
17/18 anonim válasza:
A válaszíró 17%-ban hasznos válaszokat ad.
Hát ember látszik h hülye vagy a százalék nem hazudik!
Kérdező!
ha HD filmekre kell csak akkor arra tökéletes. első voltam.
18/18 anonim válasza:
Látom már cimborálsz a másik okossal.
Am igen HD videora tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!