Zúg a gépem mit tegyek?
kb egy percenként zúg egyet a gépem és nem tudom hogy mitől vagy mi ilyenkor a teendő, de már nagyon idegesítő
nem hinném hogy vírusos, egyik napról a másikra kezdett el így zúgni, azelőtt nem zúgott
a válaszokat előre is köszönöm
Kapcsold ki, nehogy leégjen. De próbáld kifülelni, nem a ventillátor zúg esetleg? Mert az el szokott piszkolódni.
vagy úgy menteget? Keresi esetleg a CD-t vagy vmi meghajtót?
lassan egy napja csinálja ezt és nagyon idegesítő
már ki volt kapcsolva ma egész nap
jah és fogalmam sincs hogy ventilátor zúg e xD
most mit tegyek?:S
a szüleim nem hagynak vele azthiszik én tehetek róla vmit kezdenem kell vele
Valamelyik ventillátor kezdi megadni magát. AZt pedig cserélni kell mert ha teljesen beszorul akkor károsodhat a géped. Arról nem tehetsz hogy ilyen lett a ventillátor.
Szóval vagy szervízben kell kicseréltetni, vagy veszel egy újat és te kicseréled. De azt tényleg nem ártana tudni hogy meléyik, mert minimum 2 zúghat, a tápegységé vagy a processzoré. A tápegységhez jobb ha nem nyúlsz mert ha nem értesz hozzá élezveszéles lehet belepiszkálni. Szóval akkor vidd el szerelőhöz. Nekik néhány perces munka az egész.
Nekem is hasonló, úgy képzeld el hogy bekapcsolom a gépet és 5 percig kb 2mp-s zúgás eláll. aztán zúgás 2mpig aztán megint eláll és ez így kb 5 percig.
Azon kívül a gép minden egyes indításnál feldobja hogy USB update, szal mintha be lenne dugva 1 ismeretlen USB de nincs szal :\
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!