Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Zúg a gépem mit tegyek?

Zúg a gépem mit tegyek?

Figyelt kérdés

kb egy percenként zúg egyet a gépem és nem tudom hogy mitől vagy mi ilyenkor a teendő, de már nagyon idegesítő

nem hinném hogy vírusos, egyik napról a másikra kezdett el így zúgni, azelőtt nem zúgott

a válaszokat előre is köszönöm

2009. máj. 8. 16:41
 1/7 anonim ***** válasza:

Kapcsold ki, nehogy leégjen. De próbáld kifülelni, nem a ventillátor zúg esetleg? Mert az el szokott piszkolódni.

vagy úgy menteget? Keresi esetleg a CD-t vagy vmi meghajtót?

2009. máj. 8. 16:43
 2/7 A kérdező kommentje:

lassan egy napja csinálja ezt és nagyon idegesítő

már ki volt kapcsolva ma egész nap

2009. máj. 8. 16:48
 3/7 A kérdező kommentje:

jah és fogalmam sincs hogy ventilátor zúg e xD

most mit tegyek?:S

a szüleim nem hagynak vele azthiszik én tehetek róla vmit kezdenem kell vele

2009. máj. 8. 16:50
 4/7 anonim ***** válasza:

Valamelyik ventillátor kezdi megadni magát. AZt pedig cserélni kell mert ha teljesen beszorul akkor károsodhat a géped. Arról nem tehetsz hogy ilyen lett a ventillátor.

Szóval vagy szervízben kell kicseréltetni, vagy veszel egy újat és te kicseréled. De azt tényleg nem ártana tudni hogy meléyik, mert minimum 2 zúghat, a tápegységé vagy a processzoré. A tápegységhez jobb ha nem nyúlsz mert ha nem értesz hozzá élezveszéles lehet belepiszkálni. Szóval akkor vidd el szerelőhöz. Nekik néhány perces munka az egész.

2009. máj. 8. 17:36
 5/7 anonim válasza:

zúgj vissza...

jb

2009. máj. 9. 14:15
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha a ventilátorod zúg akkor vedd le a foliát a lapát közepéröl és tegyél bele egy kis gép zsirt és takaricsd is ki! Nekem bevált mert olyan volt mintha hajszáritó zugott volna.Azóta csend van!
2009. máj. 22. 19:31
 7/7 anonim válasza:

Nekem is hasonló, úgy képzeld el hogy bekapcsolom a gépet és 5 percig kb 2mp-s zúgás eláll. aztán zúgás 2mpig aztán megint eláll és ez így kb 5 percig.

Azon kívül a gép minden egyes indításnál feldobja hogy USB update, szal mintha be lenne dugva 1 ismeretlen USB de nincs szal :\

2013. szept. 25. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!