CPU: AMD Phenom2 X4 850 sAM3 3,3 ghz vagy AMD Phenom2 X2 560 Black Edition sAM3 3,3ghz, Alaplap: ASUS M5A88-M AM3, AMD 880G/SB850 RAM:DDR3 Kingston 1333MHz 4GB KIT /2x2GB/ CL9 A videókártyákat kukkolom még PCI-E 16 HD-s lehetőleg 1Gb/256bit körüli?
Inkább írd le mennyit szánsz rá és majd összeírok neked egyet.
De azt most is elmondom hogy az az alaplap nagyon drága, ennyiért már 970 chipsetes is van. CPU a 4 magos legyen, VGa meg nem az számít hogy 1GB/128 bit, ez sokkal összetetteb dolog, írd le mennyit szánsz rá és majd megmondom melyik a legjobb ennyiért.
Te meg olvashatnál, mert már az első válaszomban leírtam hogy a 4 magosat vedd!
Ha micro-ATX lap kell akkor ezt ajánlom:
Jó és olcsó.
Processzort mindenképpen a Phenom II X4 955-öt, 30-ért jobban megéri sokkal mint az X4 850 29ért...
Ram elég ez is ha spórolni akarsz:
[link] Vagy az amit te írtál, mindegy kb egyformák.
VGA meg 30-ért ez:
Vagy ha szánsz rá még kicsit akkor ez:
Ja és nagyon fontos: a tápod milyen? Remélem nem valami Codegen/Mercury/HKC/LC Power féle hulladék, mert arra rá nem merném kötni a gépet...
Ezek jók: FSP Hexa 400W, Chieftec CTG400, vagy ha olcsó kell akkor Chicony Hipro 400W vagy 430W.
A 380-as Hipro már elég lesz.
Az hogy hány bit magában nem jelent sokat, mert pl 256 bit DDR3 memóriával semmivel sem jobb mint 128 bit DDR5 memóriával. Ez összetett dolog. És ez még csak a memóriás rész, ott van még a GPU is... De hidd el, én értek hozzá elég jól, jópár gépet írtam már össze, és ennyiért nem kapsz jobb videókártyát azoktól amiket belinkeltem. Főleg a mostani árak mellett...
30 körül a HD6770 a legjobb, de ha rá tudsz szánni 35 körül akkor a HD6790 még jobb.
De hogy ne a levegőbe beszéljek, itt egy grafikon is a kártyák teljesítményéről:
(A HD6770 a HD5770-nek felel meg teljesítményben.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!